Memmu Pitkänen

Leikkisän luova sisustussuunnittelija ja rakennusarkkitehti

Tässä on Peppi, puolentoista kilon pumpulipallero, joka sai ensimmäisenä työnäytteenään sisustaa itselleen oman ruokailutilan. Mietimme sopivaa paikkaa keittiöstä, johon saisi kupit hyvin suojaan ihmisjaloilta. Tarvitsimme tilaa tietysti myös ruoan ja herkkujen säilyttämiseen.

Peppi pentunaMiten olisi syvennys seinässä, jolloin saisimme ruokailutason hieman lattiapintaa korkeammalle? Hyvä idea!! Teimme siis reiän ontoon, paksuun seinään, johon sisustimme hienon ruokailutason ja hyllyn purnukoille.Peppi Pumpulipallero Pitkänen 2

 

Pepin ruokailutilan tulee tietysti olla myös valaistu, jotta ateriat näyttävät houkuttelevilta ja ruokailuhetkissä on oma tunnelmansa. Valaistus on toteutettu led-tangoilla.Peppi Pumpulipallero Pitkänen 3

Sisustussuunnittelun ohessa Peppi työskentee kauppa-apulaisena Dekologialla, josta Peppi sai myös omat Design-kipponsa ns. työntekijän etuisuuksina. Kovasti mietimme otammeko nämä moniväriset kulhot vai Ferm Livingin mustavalkoiset uutuudet, mutta totesimme kaipaavamme hieman myös väriä ruokailutilaan. Väriä tuo myös Dekologialta tuodut kantikkaat peltipurnukat, joihin säilöö hienosti kaikki nappulat ja makupalat. Kyllä nyt ruoka maittaa!

Peppi Pumpulipallero Pitkänen 4

Seuraava projekti oli tehdä avoportaat Pallerolle turvalliseksi, ettei Pumpuli tippuisi portaiden väleistä. Annoin Pepille 20€ rahaa, ja tässä näette ratkaisun – kalaverkkoa koko rahalla!

Portaat turvalliseksi koiranpennulle Avoportaat turvalliseksi koiranpennulle

Sisustussuunnittelu on toisinaan todella Hau Hau Hauskaa 🙂

Memmu ja Peppi Pitkänen

 

Katso myös nämä

2 kommenttia sivuun “Ruokailutilan sisustaminen á la Peppi

 1. Hei, mistä tuollaista verkkoa löytäisi portaikkoon? Olemme miettineet samanlaista ratkaisua 🙂

  1. Hei Marjo,

   Kalastuskaupasta löysin! Ainakin Tampereen Nippon Verkko Hallituskadulla myy vaikka mitä sisustamiseenkin taipuvaa 🙂
   Nippon Verkko Oy, Hallituskatu 27, Tampere)

   Memmu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio