Juulia Vuori

Esteetikko ja sisustusintoilija / Etuovi.com

Iso osa joulun taikaa ja ihanuutta on ehdottomasti siihen liittyvä odotus ja kodin laittaminen joulukuntoon. Mikä olisikaan sen parempi tapa fiilistellä tulevaa juhlaa kuin tunnelmallinen jouluinen sisustus! Joulun alla asetellaan tunnelmaa tuovia jouluvaloja ja kynttilöitä sinne tänne, päivitetään tyynyt ja torkkupeitot niihin pehmoisimpiin ja puetaan keittiö jouluiseen asuunsa. Tässä postauksessa esittelen voit saada muutaman vinkin aiheesta sisustusideat joulukotiin.

Sisustusideat joulukotiin

Kuva: Aarikka

Näyttävät kynttilänjalat toimivat kauniisti osana jouluista asetelmaa.

Kuva: Rum21

Joulutähden voi ripustaa sinälle luomaan tunnelmaa tai ikkunaan ilahduttamaan myös ohikulkijoita. Tämä joulutähti on klassikko, jonka kuparinen metallisävy tuo ihanasti lämpöä.

Sisustusideat joulukotiin

Kuva: Hobby Hall

Harmaan sävyt sopivat nekin  joulusisustukseen. Tyynyillä ja torkkupeitoilla sisustaa helposti ihanan oleskelunurkkauksen, jossa tunnelmoidaan glögimukin kera ja lueskellaan vaikka joululahjaksi saatua kirjaa.

Sisustusideat joulukotiin

Kuva: H&M Home

Joulun aikaan sekä kokki että keittiö pukeutuvat punaiseen, joka tuo kotiin perinteisen ja lämpimän joulutunnelman.

Sisustusideat joulukotiin

Näin suloisista ja raikkaan punavalkoisista astioista aamiainen maistuu tavallista paremmalta. Kaunis ja perinteinen karkkitanko on mitä mainioin joulukoriste kuin herkkupala pikkuväelle.

Sisustusideat joulukotiin

Kuva: Annival Interior

Kun juhlan aika vihdoin koittaa, katetaan pöytään astioista ja joulukoristeista kauneimmat.

 

Olitpa sitten perinteisen tai modernimman joulutyylin ystävä, tai olipa mielestäsi paras jouluväri punainen, harmaa tai vaikka kimmeltävä kulta, niin kuvagalleriastamme löydät ideat ihanaan joulusisustukseen ja -tunnelmaan. Mukavaa ja kaunista joulunodotusta!

Katso kaikki jouluiset sisustusideat!

/Juulia

 

Katso myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio