Onnekkaita ovat ne, joiden kodista löytyy vähintäänkin pieni parveke tai oma terassi. Pieni tila saattaa kuitenkin tuoda mukanaan isoja haasteita, sillä mitä pienempi tila on, sitä haasteellisempaa on sen kalustaminen. Hyvän ulkokalusteen kun on oltava sekä kevyt että tukeva, unohtamatta tyylikkyyttä ja helppohoitoisuutta. Onneksi markkinoilta löytyykin kesäkalusteita, jotka sopivat myös pieniin ulkotiloihin. Mikään kun ei ole ihanampaa kuin nauttia auringosta oman kodin kesäkeitaalla!

Vintage, parvekekaluste, metallituoli

Metallipinta ja teollinen muotoilu tuovat mukavaa rouheutta varsinkin ulkotilan sisustukseen. Teräksestä valmistetut VINTAGE-kalusteet kestävät aikaa niin materiaalinsa kuin rustiikin tyylinsäkin puolesta.

valkoinen, pöytä, parveke, tuoli, musta

Musta, valkoinen ja harmaa ovat trenditietoisen sisustajan värivalinnat myös ulkotiloihin. Valkoinen ja tasainen pöytäpinta avartaa ja tarjoaa laskutilaa. Kevytrakenteiset kalusteet helpottavat pienessä tilassa liikkumista ja kalusteiden uudelleenjärjestelyä. Varsinkin yksijalkainen IRIS-pöytä tarjoaa lisätilaa ohikulkeville jaloille.

Laituri-sarjan pöytä ja tuoli - Isku

Kompaktin Laituri-sarjan kalusteet ovat kevyitä mutta tukevia. Kalusteissa käytetty, erityisen vahva artwood kestää säänvaihtelut ja on helppo pitää puhtaana. Materiaalin pystyy jopa maalaamaan tarvittaessa uudestaan akryylipohjaisella maalilla.

Korsi-muovimatto, parveke, räsymatto, IskuMerellinen lasilyhty - Isku
Täyspuinen Hako-penkki - Iskusinkkivati, kukkaruukku, istutus

Käytännöllisten, ulkokäyttöönkin sopivien muovimattojen repertuaari on kasvanut runsaasti viime vuosien aikana. KORSI-muovimaton kaunis raitakuviointi tuo kotoisen fiiliksen niin parvekkeelle kuin terassille. Perinteiseen tyyliin sopivat myös harmaaseen taittuva HAKO-penkki ja tuikkua tuulelta suojaava lasilyhty.

Alumiininen Sunny-jakkara - Isku

Jakkarat ovat kätevä ja monipuolinen ratkaisu varsinkin muutaman neliön kaupunkiparvekkeelle. Alumiininen, jopa kolmessa eri värissä löytyvä SUNNY-jakkara siirtyy näppärästi paikasta toiseen ja kestää hyvin käytössä.

 

Lazio-istuinosa - IskuLazio-kulmaosa - IskuPolaris-istuinosa - IskuPolaris-kulmaosa - Isku

Monipuoliset moduulisohvat ovat tulleet jäädäkseen myös ulkokalusteisiin. Yksittäisillä moduuliosilla pystyy tuomaan mahdollisuuksien mukaan lisämukavuutta parvekkeesta patioon. Palat on mahdollista yhdistää niin divaaniksi kuin nojatuoleiksi tarpeen mukaan. Yllä olevien Lazio-moduulien runko on kevyttä ja kestävää alumiinia.

parvekesetti

Kesäkeidas – oli se sitten iso tai pieni – tuo lisää asumismukavuutta ja mahdollistaa ulkoilmasta nauttimisen vuoden kauneimpana vuodenaikana. Iloisen värikkäät LONDON-parvekekalusteet mahtuvat tilaan kuin tilaan, ja ne saa tarpeen vaatiessa taitettua kokoon. Settiä on saatavilla peräti kolmessa eri sävyssä.

Liisamaija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio