Nyt ärsyttää – nimittäin verbi sisustaa. Englanniksi tämä on decorate, mikä sopii paljon paremmin kuvaamaan kodin koristamista kesäaikana. ”Sisustus” kun ei rajoitu pelkästään sisälle lämpötilojen kohotessa hellelukemiin. Ennen lomanalkua onkin mukava hieman fiilistellä kesäisillä sisustuskuvilla, jotka kattavat niin kodin kuin pihapiirinkin. Alla omat Etuovi.comin Ideat & Vinkit TOP10 kesäkuvasuosikkini, jotka tuudittavat mukavasti kesään, lämpöön ja lomatunnelmaan.

Terassikalusteet Isku

Terassikalusteet IskuIsku lepotuoli laiturillaKuvat: Isku

Kunpa kesästä tulisi aurinkoinen, lämmin ja hyttyset lakkaisivat olemasta! Kesäkeitaat puutarhan ja veden äärellä palauttavat jokaisen konttorirotan takaisin elävien kirjoihin. Vai mitä mieltä olette lepotuolista veden ääressä, koivujen katveessa? Melkein kuulen verenpaineeni laskevan pelkästä kuvan katsomisesta ;-).

Värisilmä - BoråsTapeter - makuuhuone
Värisilmä - BoråsTapeter - eteinenKuvat: Värisilmä
Kukkatapetti keittiössä - Room21Kuva: Rum21.fi

Kesä on seinäruusujen sensonkiaikaa. Kiitos mökkeihin kohdistuvien sisustusohjelmien, myös minuun on purrut vimma tapetoida isälleni kuuluvan mökin seinät uusiksi. Lupaa tuskin tulee herumaan, mutta ainahan voi haaveilla… Tapettivalmistajien valikoimat ovat täynnä ihania kukkatapetteja, joilla pystyy tuomaan kesän pysyvästi osaksi sisustusta.

Ruokailutila Kruunukaluste
Ruokailutila KruunukalusteKuvat: Kruunukaluste
Olohuone Isku

Kuva: Isku

Rakastan kukkakimppuja ja vielä enemmän rakastan ILMAISIA kukkakimppuja. Alkukesän huumaavalta tuoksuva syreeni, sekä kauniit lupiinit ja pionit tuovat pienellä vaivalla suven sisätiloihin. Loppukesästä syyshortensiasta saa mitä upeimman kimpun sohvapöydälle.

H&M Home olohuoneKuva: H&M Home

Kuumimman ajanjakson aikaan inspiraatiota sisustukseen voi hakea vaikka Afrikan mantereelta. Lämmin puu, hehkuva oranssi ja kupari toimivat mitä mainioimmin yhteen sisustuksessa. Melkein samannäköistä tummaksi petsattua sormipaneelia löytyy muuten monesti 50-luvun rintamamiestaloista. Se on mitä kaunein seinäelementti ja ehdottomasti säilyttämisen arvoinen.

Rentouttavaa kesäviikonloppua kaikille!

/Liisamaija

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio