Kati Pilli-Sihvola

Sisustuksen puoliammattilainen

Yhteistyössä:

Vihdoin ja viimein on meidän kodin tapetointiurakka saatu valmiiksi. Otin kunnolla ”riskin” ja astuin reippaasti omalta ”haalea, vaalea” mukavuusalueeltani syrjään valitessani oikein runsaskuosiset tapetit. Kaksi viimeistä tilaa olivatkin tuo eteisen seinä ja yläkerran aulatila. Tapettien valinnasta tulikin melkoinen Ihmemaa ja kotimme seinille päätyivätkin tapettikuosit uudesta Hanna Werning Wonderland-mallistosta, jota saa Värisilmästä.

Wonderland-tapetti

 

 

Wonderland-tapetti

Tapettien Ihmemaa – Wonderland

Olen ollut tapettien ihailija jo pitkään, mutta hieman arkaillut valinnoissani. Nyt kuitenkin päätin, että lopetan jahkailun ja valitsen jotain ihanaa sekä raikasta, joka kuitenkin on näyttävä – mutta kuitenkin rauhallinen.

Rakastuin kovasti jo Hanna Werningin edelliseen Boråstapeterille tekemään tapettisarjaan. Kun kuulin, että uusi mallisto on tulossa 2016 kevään aikana, olin jo lähes varma valinnoistani (vaikka en ollut livenä nähnyt yhtään mallia). Odotus kannatti ja meille tulikin tästä mallistosta kaksi kaunista persoonallista tapettia.

Hanna Werning on ruotsalainen suunnittelija ja kuvittaja, jolla on jo pitkä yhteinen tie Boråstapeterin kanssa. Tämä hänen suunnittelemansa Wonderland-tapettimallisto neljäs tapettimallisto Boråstapeterille ja tässä värikkäässä mallistossa ja kuoseissa  kuvattu luonto sekoittuu satujen taikaan.

Wonderland-tapetti Wonderland-tapettiWonderland-tapetti

Wonderland-tapetti

 

Alakerran sisääntulon aulan seinään valitsin  Boråstapeterin Wonderland-mallistosta Mårdgömma-tapetin siniharmaan värisenä. Tapettia ei huomaa sisään saappuessa, mutta se kyllä säväyttää olohuoneesta nähtynä ja saa minussa vieläkin WOW-tunteen., Ihan uskomattoman hieno kuosi! Aiemmin tilassa oli harmaa yksivärinen seinä ja voin kertoa, että tuota seinää en kaipaa ollenkaan.

Yläkerran tv-tilaan ja ”perhehuoneeseen” valitsin Rävdunge-tapetin, jossa ovat valkoisella pohjalla vahvat hieman murretut sävyt. Tapetti on ihana ja sopii tilaan, joka on melkeinpä lasten valtakuntaa. Aiemmin tilassa oli vaalea mudan värinen sävy ja se teki tilan jotenkin apaattiseksi. Nyt on toisin ja tapetoinnin jälkeen tilan viihtyvyys on lisääntynyt ja siellä tuleekin istuskeltua useammin.

Tässä vielä molemmat tilat ennen tapetointia:

Wonderland-tapettiEteinen ennen tapetointia

Mielestäni molempien tilojen muutos oli täydellinen ja juurikin sitä, mitä lopputulokselta tavoiteltiin – raikkautta, viihtyvyyttä ja persoonallisuutta.

Tässä on tällä erää meidän kotimme tapetointiurakka. Kevään tullen kodin urakat jatkuvat ulkona, mutta jos inspiroiduit ja innostuit tästä, niin käy tutustumassa myös edellisiin kotimme tapetointia koskeviin artikeleihin. Niihin pääset tästä, jossa tapetoitiin makuuhuone, mutta myös työhuoneemme maailman kaunein tapetti on tuonut paljon iloa ja kysymyksiä. Keittiön tapettivalinta on mielestäni mennyt myös nappiin! Klikkaa siis sinne tutustumaan.

Wonderland-tapetti

 

Wonderland-tapetti

Edellisistä kotini tapetointipostauksista voit löytää myös kaikki lisävinkit tapetointiin liittyen ja myös sieltä löydät kaikki tuotetiedotkin, jos kiinnostuit jostain tapettikuosista. Lisää apuja ja ohjeita on Värisilmän sivuilla ja mallit sekä tapetit saat kätevästi Värisilmän oman verkkokaupan kautta kotiisi.

Ihania ideoita löydät aina Etuoven Sisustuskuvagalleriasta ja mikäli sinua jäi jokin asia askarruttamaan, niin vastaa mielelläni. Voisin kutsua itseäni jo yhden sortin tapettiasiantuntijaksi:)
Mukavaa Viikkoa kaikille!

Kati

Kati Pilli-Sihvola

Kati Pilli-Sihvola

Sisustuksen puoliammattilainen, bloggaava valokuvaaja ja stailaaja

Katso myös nämä

Hanna Werningin kiehtova Wonderland ja vinkkejä kuviotapetin käyttöön
Blogi Sisustus
Lastenhuoneen tapetti – Kun lapset saavat päättää
Blogi Sisustus
Makuuhuoneen muutos toi tunnelmaa ja toimivuutta
Blogi Remontti
Kodikas loft-henkinen koti, osa 2/2
Blogi Kylässä
Onnellinen koti – Suomen kaunein koti?
Blogi Sisustus
Inspiroivat sisustustrendit 2017 – wow mikä mummola
Blogi Viikon valinnat
Lexington-tapetit sopivat sekä klassiseen että moderniin sisustukseen
Blogi Sisustus
Näin stailaat asuntosi myyntikuntoon, osa 2/2
Blogi Asunnonvaihto
Vuosia jatkunut etsintä päättyi – unelmakoti löytyi ostotoimeksiannon avulla
Blogi Asunnonvaihto

2 kommenttia sivuun “Tapettien Ihmemaassa

    1. Kiitos:) Hieman väriä elämään ja riskilläkin pitää joskus uskaltaa! Tuoli on varmaan kulkeutunut meille. Luulen, että on alkujaan jostain aasiasta.
      Kiitos Kommentista!
      Kati

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio