Yhteistyössä:

Toimivuutta, valoisuutta, valikoituja helmiä vanhasta kodista – niistä on tukulaisten Ernan ja Torstenin perheen unelmakoti tehty. Uusi ihana koti löytyi Kakolanmäeltä Peabin rakentamasta uudiskohteesta, samalla hankittiin myös sijoitusasunnot kätevästi samasta talosta. Pariskunta ei voisi olla tyytyväisempi uuteen kotiinsa ja siihen miten rakentaminen sujui.

Tämä on se unelmien koti, jota on pitkään odotettu ja jota olemme pitkään suunnitelleet.

Uusiin koteihinsa tyytyväiset asukkaat ovat rakennusalan yrityksille sydämen asia, niinpä asiaa mitataan vuosittain EPSI Ratingin vuosittain toteuttamalla, puolueettomalla Uudisasuntorakentaminen-tutkimuksella. Tutkimuksessa selvitetään toimialan yhtiöiden imagoa, asiakkaiden odotuksia, tuote- ja palvelulaatua sekä vastinetta rahalle. Peab sijoittuu rakennusliikkeiden vertailun kärkeen jo neljättä kertaa putkeen.

Peabin osalta asiakastyytyväisyystutkimuksen eri osa-alueista korostuivat erityisesti aikataulussa pysyminen ja ajantasainen informaatio asiakkaille projektin kuluessa suhteessa toimialan keskiarvoon. Myös luotettavuus, asiakkaana olemisen helppous ja asunnon virheettömyys sekä asiakkaan kokema vastine rahalle nousivat esiin. Erna ja Torsten ovat tyytyväisiä uuteen unelmakotiinsa kaikin puolin, myös siihen miten sen rakentaminen sujui.

Kaikki on sujunut niin saumattomasti – yhteydenpito, aikataulut, laatu, työn jälki, kaikki! Kaikki näyttää siltä miltä etukäteen kuviteltiin ja ajateltiin.

Moni valitsee uudisasunnon toimivan pohjaratkaisun ja helppouden takia – oman näköisen kodin saa ilman isoja remontteja tai kompromisseja. EPSI Rating -tutkimuksen mukaan tärkeimpiä asioita uudisasunnon hankkijoille olivatkin pohjaratkaisun toimivuus, asunnon varustetaso ja materiaalit. Myös Torsten ja Erna ovat kaikkeen tähän todella tyytyväisiä uudessa kodissaan.

Täällä olemme saaneet kaiken juuri kuten olemme halunneet. Valoisuus, tilaratkaisut, pinnat ja sijainti – saimme kaiken, mitä uudelta kodilta halusimmekin.

Niin, myös sijainti on tärkeä osa kodin viihtyvyyttä. Kakolanmäki asuinalueena saakin pariskunnalta kiitosta. Siellä yhdistyvät kiinnostavalla tavalla entisen vankilamiljöön historia ja moderni tunnelma. Asukkaiden iloksi uudelle asuinalueelle on kehittymässä laaja palvelutarjonta ravintoloineen ja lähileipomoineen. Turun keskusta on lähellä ja koiranulkoilutusmaastot mainiot.

Koti on ihana ja kaikki siihen liittyvä ympärillä on todella onnistunutta. Kaikki vaan on niin hyvin.

Unelmakodistaan onnellinen pariskunta kuuluu siihen peräti 90 % osuuteen Peobin asiakkaista, jotka ovat tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä rakennusliikkeen toimintaan. Peabilla panostetaan laatuun ja se näkyy, myös ihmisläheinen palvelu saa kiitosta tyytyväisiltä asiakkailta.

Asiakkaidemme antama palaute on meille ensiarvoisen tärkeää. Sen pohjalta kehitämme toimintaamme edelleen. On todella hienoa huomata, että työmme on tuottanut tulosta, toteaa toimitusjohtaja Juha-Pekka Eskola Peab Invest Oy:stä.

Katso, löytyisikö Peabin valikoimasta sinulle sopiva kunnon koti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio