Juulia Vuori

Esteetikko ja sisustusintoilija / Etuovi.com

Kotikylpylät, nuo kotien ihanat rentoutumiskeitaat tarjoavat ihanan hemmotteluhetken arjen keskellä. Ei tarvitse odotella kauneushoitola-aikoja tai kylpylälomia, kun omassa kodissa voi laittaa rentouttavaa musiikkia soimaan, sytyttää kynttilän ja pulahtaa kylpyammeeseen.

Mikkelin asuntomessuilla bongasin monta ihanan seesteistä kotikylpylää, jotka esittelen tässä Viikon valinnat -jutussa. Erityisen sykähdyttäviä näistä kylpyhuoneista mielestäni tekee se, että useimmissa saa nauttia hemmotteluhetken lomassa Saimaan kauniista järvimaisemasta.

Puun ja harmaan laatan kaunis yhdistelmä Wavessa

kylpyhuone honkatalot wave kotikylpylät

kylpyhuoneen yksityiskohtia

Honka Waven spa-osastolla on oma ainutlaatuinen tunnelmansa, joka syntyy kauniin tummanharmaan laatan ja puun yhdistelmästä sekä epäsuorasta valaistuksesta. Trendikkäin kylpyamme näyttää tällä hetkellä olevan tällainen ovaalin muotoinen – kieltämättä näyttää aika houkuttelevalta! Kotikylpylää sisustaessa kannattaa kiinnitää huomiota yksityiskohtiin, kuten laadukkaisiin ja hyväntuoksuisiin kosmetiikkatuotteisiin ja pehmeisiin pyyhkeisiin. Ne nostavat kylpyläkokemuksen uudelle tasolle. Silmä lepää, kun purkit ja purnukat ovat kauniita.

Samettista mikrosementtiä Honka Inkissä

mikrosementtiä kylpyhuoneessa kotikylpylät

kylpyhuone honka ikn

Honka Inkin kylpytilat hurmaavat maanläheisellä fiiliksellään, tiloissa on käytetty kauniita luonnonmateriaaleja.  Fiksusti sijoitetuista ikkunoista tulvivan päivän valon leikki hieman eläväisillä betonipinnoilla tekee tilaan ihanan seesteisen tunnelman.

Jos betonipinnat houkuttelevat, katso täältä lisää ideoita

Upeita maisemia MinunVALOssa

kylpyhuone minunVALO kotikylpylät

MinunVALOn kotikylpylästä löytyy samaa yksinkertaista kauneutta kuin Inkissäkin. Kylpyamme on sijoitettu niin, että suuresta ikkunasta saa katsella vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa taideteosta kylpyhetken lomassa. Luulisin, että tässä kyllä sielu (ja silmä) lepää! Tämä taitaa olla nyt sitä paljon puhuttua arjen luksusta.

Ylellistä tunnelmaa Kontio Toiveessa

marmorilaatat kylpyhuoneessa kotikylpylät

kylpyhuone marmorilaatoilla kotikylpylät

Kontio Toiveen yläkerran makuuhuoneen yhteydessä oleva kylpyhuone henkii kodikasta, mutta myös ripauksen ylellistä tunnelmaa. Täällä katse kiinnittyy todella kauniisiin luonnonkivilaattoihin sekä katossa kiikkuvaan kattokruunuun. Sujuvuutta arkeen tuo se, että lavuaareja on kaksi.

Villa Saimaanhelmen raikkaan lämminhenkinen kotikylpylä

valkoinen moderni kylpyhuone kotikylpylät

Villa Saimaanhelmen kylpytiloissa ihastuin erityisesti raikkaaseen mutta lämminhenkiseen tunnelmaan. Niin, näihin kalusteisiin, joissa puiset reunat ovat kauniisti näkyvillä – ihana yksityiskohta! Se, että lattiassa ja seinissä on käytetty samaa suurta  laattaa, luo yhtenäisen ja harmonisen tunnelman.

Nämä upeat kotikylpylät saivat minut aivan vakuuttuneeksi siitä, että tarvitsen ehdottomasti kylpyammeen. Sellainen ei kylpyhuoneeseeni tällä hetkellä valitettavasti mahdu, tarvitsen siis ehdottomasti järven rannalla sijaitsevan komean hirsitalon… 😉 Ehkä pienen hemmotteluhetken saa aikaan vähemmälläkin, vaikka varustautuen arkiseen iltasuihkuun kiireettömällä mielellä ja himmentäen valaistusta.

-Juulia

Lisää kauniita kotikylpylöitä löytyy täältä

Jos kaipaat lisää ideoita kylpyhuoneeseen, kurkkaa tänne! 

Täällä pääset inspiroitumaan tämän ja edellisten vuosien asuntomessuista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio