Muuttomaailma.fi-tiimi

Ja muuttaminen onkin mukavaa

Yhteistyössä:

Miten uudiskohteeseen muuttaminen tapahtuu sujuvasti ilman yletöntä ruuhkaa? Mitä täytyy huomioida muuttaessa uudiskohteeseen?

Käydään läpi vinkit, jotka helpottavat muuttoa, ja joiden avulla saat stressitasot laskuun.

Etenkin jos muutat juuri valmistuneeseen kerrostaloon, älä vain missaa näitä muuttopäivän pelastuksia. Näillä vinkeillä muuttosi on niin mukava, että tekisi mieli muuttaa heti uudelleen.

Miten uudiskohteeseen muutto eroaa tavallisesta?

Kun kohteessa valmistuu useita asuntoja samaan aikaan, myös avainten luovutus kaikille tuleville asukkaille on samana päivänä. Kaikilla on mahdollisuus aloittaa muutto samanaikaisesti, ja se luonnollisesti aiheuttaa huomattavan ruuhkan.

uudiskohteeseen muuttaminen

Pihalle mahtuu rajallinen määrä ajoneuvoja, joten omaa vuoroa pitää odottaa ja tavaroiden kantomatkat voivat venyä. Rakennuksen sisällä on myös ruuhkaa, kun hissillä ja kulkuväylillä on monta käyttäjää. Tämä kaikki voi aiheuttaa hampaiden kiristystä, etenkin jos tällaisessa tilanteessa toimiminen ei ole tuttua.

Uudiskohteen pintojen suojaukseen on suositeltavaa käyttää asianmukaisia suojia tai muuttofirman palveluita. En tiedä sinusta, mutta henkilökohtaisesti olisin kauhuissani, jos onnistuisin vahingoittamaan virheettömän parketin tai ovenpielet jo muutossa. Painajaismaista!

Lue myös muutto-oppaamme koskien tavaroiden ja asunnon suojausta.

Uudiskohteeseen muuttaminen kannattaa porrastaa

Rakennuttaja tarjoaa usein apua sisäänmuuttojen porrastukseen, ja asukkaat voivat varata heiltä oman muuttoajan. Teoriassa kaikki saavat mahdollisuuden ruuhkattomaan muuttoon, mutta porrastus on toki vain suositus.

Paraskaan suunnittelu ei aina takaa, että porrastukset osuvat täydellisesti kohdilleen. Muutot tuppaavat menevän osittain päällekkäin, ja hissivuoroa saa odotella. Tällaisissa haastavissa olosuhteissa vaaditaan järjestelmällisyyttä.

Varmista sujuvin muutto muuttopalvelun avulla

Kun olosuhteet ovat haastavat ja stressaavatkin, niin kokemus ja järjestelmällinen tekeminen ovat valttia. Muuttofirman avulla saat juuri näitä erinomaisia etuja muuttoosi.

uudiskohteeseen muuttaminen

Tehokas ja määrätietoinen muutto on nopeasti hoidettu, ja pääset keskittymään uuden ihastuttavan kotisi sisustamiseen. Siinäkin on oma hommansa, joten oman jaksamisen vuoksi muuttokuorman antaa mieluusti muuttofirman hoidettavaksi.

Omatoimimuutto on reipasta hyötyliikuntaa, mutta kun olosuhteet ovat vaativat, suosittelen lämpimästi muuttopalvelun apua. Sen avulla muutto sujuu kokemuksen tuomalla tehokkuudella, ja sinulle jää vähemmän stressattavaa.

Miksi käyttäisin muuttopalvelua tavallisessa kotimuutossa?

Muutossa on aina tekemistä vaikka muille jakaa. Kirjaimellisesti.

Muuttofirma järjestää muuttoosi sopivimman muuttoauton, he kantavat tavarat, lastaavat ja kiinnittävät kuorman, sekä tarvittaessa suojaavat, pakkaavat ja purkavat tavarat. Sovittaessa pääset itsekin muuttoauton kyydissä uuteen osoitteeseen. Ihanan helppoa sinulle.

Jos osallistut mieluusti kantamiseen, niin olet tervetullut. Mitä enemmän teet itse, sitä enemmän säästät, mutta tekeminen kannattaa jakaa fiksusti.

Jätä muuttoauton kuljetus ja kuormaus muuttofirmalle, sekä hankalimpien tavaroiden kantaminen. Voit sopia muuttopalvelun laajuudesta täysin omien tarpeittesi mukaan.

Lue myös: Muutto edessä? 3 tapaa tehdä muutostasi mukavampi

Varmista paras palvelu ja hinta

Jätä tarjouspyyntö Muuttomaailma.fi-palveluun, välitämme sen yli 250 muuttofirmalle. Usein sopivin muuttopalvelu on löytynyt yllättävästä paikasta, mitä ei ole tullut ajatelleeksi.

uudiskohteeseen muuttaminen

Tutustu muuttofirmojen arvosteluihin, ja löydät luotettavat muuttomiehet avuksi muuttoosi.

  1. Täytä helppo tarjouspyyntö
  2. Saat muuttofirmojen tarjoukset sähköpostiisi
  3. Vertaile ja valitse sopivin, mutta ostopakkoa ei ole

Muuton jälkeen sinäkin olet tervetullut jättämään arvostelun käyttämästäsi muuttofirmasta. Siitä on suuri apu muille muuttofirmaa harkitseville asiakkaille.

Muuttomaailma.fi:ssä suunnittelet ja kilpailutat mukavamman muuton, kuten jo yli 25 000 muutakin on tehnyt. Mitä he olivat mieltä palvelusta? Lue heidän kokemuksiaan.

Lue myös tämä: ”Käytin muuttofirmaa ensimmäistä kertaa – tämä yllätti”

-Juha Muuttomaailma.fi-tiimistä

Muuttomaailma.fi ja Etuovi.com kuuluvat samaan Alma Media -konserniin

Katso myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio