Tämä kaunis, valoisa ja tilava koti löytyy Espoon Soukanlahdelta.  Tällä hetkellä taloa asutamme me, kolmihenkinen perhe, johon kuuluu vanhemmat ja neljävuotias poika. Kotimme on nyt myynnissä, kerromme siitä lisää tässä postauksessa.

EDIT: Koti on myyty 29.6.2016

– Kaunis koti myynnissä -sarjassa asunnon myyjä kertoo myynnissä olevan kotinsa tarinan. Koti saattaa löytää uuden asukkaan nopeastikin, mutta tämä tarina jää silti blogiin ihasteltavaksenne.

valoisa ruokailutila

Yläkerta on ihanan avara ja valoisa. Avoimeen tilaan mahtuu väljästi niin ruokailu- kuin oleskelutilatkin. Viihtyisä keittiö sijaitsee etupihan puolella. Talon parhaisiin puoliin kuuluu mielestämme nimenomaan valoisuus ja avaruus. Nämä ominaisuudet on otettu huomioon myös sisustuksessa. Tila haluttiin sisustaa ilmavasti, jotta tilan valoisuus pääsee oikeuksiinsa ja siivous on sujuvaa. Täällä on yhdistelty uutta ja vanhaa, Ikeaa ja designia. Näillä elementeillä on syntynyt kivan kerroksellinen kokonaisuus.

Kodin pinnat ovat hyvässä kunnossa ja neutraalin väriset, mikä luo kauniit puitteet sisustukselle. 80-luvulla rakenettuun taloon on tehty keittiö- ja kylpyhuoneremontit 2000-luvun alkupuolella, joten isommille remonteille ei ole lähiaikoina välttämättä tarvetta.

valoisa olohuone

Olohuoneen ikkunasta ja terassilta näkee puiden lomasta merelle.

valoisa alakerta oleskelutila

Kun laskeutuu rappuset alakertaan, pääsee oleskelutilaan, josta aukenevat ovet tilaviin pesu- ja kodinhoitotiloihin, vierashuoneeseen sekä vaatehuoneeseen. Vaatteille on todellakin varattu ihan kokonainen huone, se on aika ihana.

Katso talon pohjapiirros myynti-ilmoituksen kuvista

valoisa vaatehuone

valoisa vaatehuone

Yksi tämän kodin parhaista puolista onkin se, että säilytystilaa on reilusti.  Lapsiperheelle (tai ihan kenelle tahansa) kodin säilytystiloilla on suuri arjen sujuvuutta parantava merkitys. Myös kodinhoitohuone on todella tilava, siellä arjen askareet sujuvat helposti. Alakerrasta pääsee suoraan viihtyisälle pihalle ja kuistille, jota vilpolaksikin kutsutaan.

Katso ideat säilytykseen Etuovi.com Sisustuksen kuvagalleriasta

valoisa vilpola

Puhutaanpa sitten sijainnista. Taloyhtiö, johon tämäkin erillistalo kuuluu, sijaitsee ihanan vehreällä alueella Soukassa, lähellä merta. Parinsadan metrin päästä löytyy uimaranta ja venesatama, jonne on kiva kävellä pienen pojan kanssa veneitä katsomaan. Merenrannan ulkoilureitit ovat vertaansa vailla. Läheltä löytyvät myös kaikki tarvittavat palvelut, kuten  suomen- ja ruotsinkieliset koulut ja päiväkodit. Eikä Helsingin keskustaankaan ole pitkä matka.

Tästä näet Soukan alueen kartalla sekä alueella myynnissä olevat asunnot

valoisa soukanlahtin uimaranta

Erillistalo seisoo rauhallisella tontilla, suojaisan pihan ympäröimänä. Täällä saa asustella omassa rauhassaan, vaikka taloyhtiöön kuulutaankin. Piha on juuri sopivan kokoinen – nurmikon leikkaamiseen ei mene koko päivää, mutta oleskelulle ja pihaleikeille on hyvin tilaa. Pihapiiristä löytyy myös leikkipiha ja leikkiseuraakin on helposti saatavilla, sillä täällä asuu paljon muitakin lapsiperheitä. Rinteeseen rakennetun talon yläkertaa kiertää suuri terassi, jossa on hyvät tilat grillailulle ja ruokailulle.

Katso ideat terassin sisustamiseen sekä pihaan ja puutarhaan

valoisa piha

valoisa terassi

Tämä ihanan valoisa koti tarjoaa mahdollisuudet tilavaan ja viihtyisään asumiseen pääkaupunkiseudulla. Avara pohjaratkaisu ja runsaat neliöt mahdollistavat tilojen monipuolisen käyttämisen. Tästä kodista on helppo tehdä ihan omannäköinen.

Katso lisää kuvia ja tutustu kohteen myynti-ilmoitukseen täällä 

Loppukevennys: tältä tämä koti näyttää koiran silmin

– Tämän kodin nykyiset asukkaat

Espoon Soukka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio