Etuovi.com

Oma toimitus

Tämä ainutlaatuinen puutalokoti on ollut yksi Etuovi.comin katsotuimmista kohteista viikolla kahdeksan. Helsingin keskustassa, aivan Kampin kupeessa sijaitsevat Ruoholahden villat tarjoavat idyllistä kaupunkiasumista – tästäkö sinäkin haaveilet?

Kuva: Etuovi.com / RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Kolmentoista puutalon muodostamaa korttelia voisi kutsua keitaaksi keskellä kaupunkia. Ruoholahden villat rakennettiin 1800-luvun lopulla työväen asunnoiksi ja  niitä kutsuttiin ”sadan markan villoiksi”, sillä yksi osake maksoi sata markkaa. 1970-luvulla huonoon kuntoon päässeet villat olivat purku-uhan alla, mutta asukkaiden aktiivisuuden ansiosta ne pelastuivat ja saivat kunnostuksen myötä uuden elämän.

Taloyhtiön pihapiiri on todella tunnelmallinen ja kesällä ihanan vehreä. Asukkaiden käytössä on aidattu puutarha ja lapsille leikkipaikka. Hieno tiilirakenteinen piharakennus kätkee sisäänsä pihasaunan, kuntosalin, pesutuvan ja vuokrattavat juhlatilat.

Kuva: Etuovi.com / RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Tämän hurmaavan päätyasunnon tilat jakautuvat kolmeen kerrokseen. Keskikerroksessa on keittiö ja kodikas olohuone, jonka nurkassa lämpöä ja tunnelmaa tuomassa on toimiva kaakeliuuni. Tyylillä remontoidussa asunnossa uusi ja vanha kulkevat kauniisti käsi kädessä.

Kuva: Etuovi.com / RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Asunnon ullakkokerros koki mittavan muodonmuutoksen vuonna 2017, kun se muutettiin yhdestä isosta tilasta kahdeksi makuuhuoneeksi. Yläkerran uudistus toteutettiin suositussa Kotoisa-ohjelmassa, joten tämä koti on myös TV:stä tuttu!

Myös kellarikerroksen tilat on otettu hyötykäyttöön. Sieltä löytyy kaksi makuuhuonetta ja ihana spa-osasto kylpyammeineen. Kellarin aula on monikäyttöinen tila – nykyisillä asukkailla se on toiminut kotiteatterina.

Kuva: Etuovi.com / RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Ihastuitko sinäkin tähän kauniiseen puutalokotiin? Tutustu kohteeseen tarkemmin! 

Sammio