Juulia Vuori

Esteetikko ja sisustusintoilija / Etuovi.com

Mikä olisikaan parempi paikka kokkailla kesäruokia kuin ihana kesäkeittiö! Niin ruuanlaitto kuin itse ruokakin vaan maistuvat paremmalta ulkoilmassa. Tiedän etten ole ainoa, jonka mielestä kokkaaminen on kesällä tavallistakin mukavampaa, kun saatavilla on paljon tuoreita kasviksia ja muita kesäherkkuja. Onkohan olemassa parempaa tapaa viettää kesäiltaa kuin perheen tai ystävien kanssa kiireettömästi grillaillen?

Tällä kertaa Viikon valinnat -postauksessa ovatkin aiheena erilaiset kesäkeittiöt.  Etuovi.com sisustuksen kuvagalleriasta löytyy kesäkeittiöitä moneen makuun, valikoin niistä parhaat palat tähän postaukseen.

Kesäkeittiöllä varustetut myynnissä olevat kohteet löytyvät Etuovi.comista hakusanalla ”kesäkeittiö

Modernien kivitalojen upeat kesäkeittiöt

kesäkeittiö
Kuva: Etuovi.com / Kiinteistömaailma | Kallion Kodit Oy LKV

Modernin kivitalon lasitetusta terassista on tehty viihtyisä tila, josta löytyy myös pieni keittiö puuhelloineen ja vesipisteineen. Voin kuvitella kuinka tunnelmallisia hetkiä täällä vietetään ruokapöydän ympärillä tulisijan lämmittäessä illan viiletessä.

Lisää inspiraatiota lasitetun terassin sisustukseen löydät Ideat & vinkit -galleriasta

Kesäkeittiö ja ruokailutila parvekkeella
Kuva: Etuoi.com / RE/MAX Elegance | Elegance Oy LKV

Tyylikkään kivitalon terassiparvekkeesta yksi nurkka on varattu kesäkeittiölle, jossa on mukavasti työskentelytilaa. Tässä kesäkeittiössä kokkaillessaan grillaajakin saa katsekontaktin ruokailijoihin ja voi osallistua pöydässä käytäviin keskusteluihin.

Kesäkeittiö järven rannalla

kesäkeittiö
Kuva: Etuovi.com / OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Oi miten ihanaan kesätunnelmaan tässä kesäkeittiössä pääsisikään! Laiskana lomapäivänä ei tarvitsisi kauas liikahtaa, kun voisi istuskella terassilla, pulahtaa uimaan, napata kylmän juoman jääkaapista ja nälän yllättäessä pistää grillin kuumaksi.

Grillaajan unelmakeittiöt

kesäkeittiö
Kuva: Etuovi.com / Kiinteistömaailma Tampere Hämeenkatu 9 | Tammelantorin Asuntopalvelu Oy LKV

Tässä todellisessa pro-grillaajan kesäkeittiössä loihtii kahden grillin ansiosta herkut isommallekin porukalle. Grillaajan lisäksi tässä kesäkeittiössä viihtyvät varmasti myös ruokailijat, sillä maalaisromanttisen rustiikkiseen tyyliin sisustettu tila näyttää todella viihtyisältä.

kesäkeittiö
Kuva: Etuovi.com / Stevi LKV Oy

Upean hirsihuvilan kesäkeittiössä kelpaa grillata ja valmistaa muutkin herkut kesäiseen kattaukseen. Varsinkin uudempien talojen ja vapaa-ajan asuntojen kesäkeittiöihin näkyykin panostettavan niin, että niistä löytyvät kaikki tarvittava ruuanlaittoon eikä tavaroita tarvitse liiemmin kuljetella kesäkeittiön ja varsinaisen keittiön välillä.

Tilava ja viihtyisä kesäkeittiö
Kuva: Etuovi.com / OP Koti Kymenlaakso Oy LKV, Kouvola

Tässä kesäkeittiössä on mainiot puitteet grillailuun ja rustiikkinen sisustus, mikä tekee tilasta tunnelmallisen paikan viettää pitkiä,  mukavia kesäiltoja.

Missä näistä kesäkeittiöistä sinä kokkailisit mieluiten? 🙂

Haaveiletko kesäkeittiöstä tai kaipaatko vinkkejä omaan kesäkeittiöösi? Inspiraatiota kesäkeittiöön loytyy Idet & Vinkit -galleriasta

Mukavia kesäisiä grillaushetkiä toivottellen,

Juulia

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran kesäkuussa 2016 ja päivitetty kesäkuussa 2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio