Juulia Vuori

Esteetikko ja sisustusintoilija / Etuovi.com

Tämän vuotiset asuntomessut loppuivat ja messutalojen asukkaat ovat päässeet asettumaan aloilleen, mutta palataan me vielä hetkeksi messutunnelmiin. Viikon valinnoissa tällä kertaa aiheena moderni kylpyhuone, joihin bongailtiin ideoita asuntomessuilta. Todella paljon toinen toistaan tyylikkäämpiä kylpyhuoneita tuli vastaan. Selkeänä trendinä asuntomessuilla erottuivat, kuten keittiöissäkin, tumman harmaan ja jopa mustan sävyt. Myös sadesuihkut näyttivät löytyvän jotakuinkin jokaisesta kohteesta.

Tumma ja tyylikäs Lakka Lakeus

moderni kylpyhuone

 

Lakka Lakeuden tumma kylpyhuone tuo tyylikkäästi kontrastia muuten melko vaalean sävyiseen sisustukseen. Laattapisteen Imi November Cold -laatat ovat todella suurikokoiset ja ne on ladottu pystyyn, mikä luo vaikutelman korkeammasta tilasta. Suurilla laatoilla syntyy todella moderni ja tyylikäs, yhtenäinen pinta. Seinän vierustalle asennettavan lattiakaivon ansiosta myös lattiaan pystytään nykyään asentamaan kookkaat laatat. Epäsuora valaistus luo tunnelmaa tummaan kylpyhuoneeseen.

 Tunnelmallinen Pohjanmaa

moderni kylpyhuone

 

Myös Kannustalon Pohjanmaan alakerran kylpyhuoneessa vallitsee tummanpuhuva, hieman hämyisä tunnelma. Laatat ovat Pukkilan eläväpintaiset Via Emilia Nero -laatat. Talon sisustuksessa on muutenkin vahvasti musta väri esillä, joten luonnollisesti sitä on tuotu myös kylpyhuoneeseen.

moderni kylpyhuone

 

Pohjanmaan yläkerrassa sijaitseva, pienempi kylpyhuone on tunnelmaltaan selkeästi erilainen, mutta kuitenkin yhtenäinen alakerran kylpyhuoneen kanssa. Tänne on tuotu sama Pukkilan laatta mutta vaaleammassa sävyssä (sävy Grigio). Tapwellin mustat hanat ja suihkut ovat tyylikäs yksityiskohta, joka sitoo kylpyhuoneet osaksi koko kodin sisustusta. Pohjanmaan kylpyhuonekalusteet löytyvät Topi-keittiöiden valikoimasta.

Seesteinen Talo Koskela

moderni kylpyhuone

 

Talo Koskelan moderni kylpyhuone hurmaa luonnonläheisillä sävyillään ja seesteistellä tunnelmallaan. Eipä tulisi ensimmäisenä mieleen latoa laattoja tiililadonnalla tällä tavalla pystyysuunnassa, mutta tämä todistaa että hyvltähän se näyttää! Myös Koskelan kylpyhuoneessa on valittu lattiaan hieman tavallista kookkaampi laatta, mikä on ollut ehdottomasti hyvä valita – tekee kokonaisuudesta ihanan rauhallisen. Koskelan laatat löytyvät ABL:n valikoimasta.

Luonnonläheinen Kotola

moderni kylpyhuone

 

Kaunis ja harmoninen tunnelma on myös tässä Kotolan kylpyhuoneessa. Laattojen sijaan pinnat on päällystetty mikrosementillä, mikä sopii kodin luonnonläheiseen ja minimalistiseen linjaan. Myös täältä löytyy Tapwellin mustat hanat ja suihkut, jotka tuovatkin kivasti särmää harmoniseen kokonaisuuteen. Luonnonläheiset materiaalit näyttävät todella kauniilta pehmeässä päivänvalossa, jota tulvii ikkunasta.

Minun mielestäni asuntomessujen parasta antia kylpyhuoneiden osalta oli kauniit laattavalinnat ja erilaiset ideat laattojen latomiseen. Silmääni miellyttivät erityisesti kauniit mattapintaiset laatat, joita löytyi useammastakin kohteesta. Niiden avulla syntyy jotenkin mukavan pehmeä tunnelma.

Oliko joku näistä kylpyhuoneista sinunkin suosikkisi vai joku ihan muu? 🙂

Lisää kuvia asuntomessuilta löytyy ideagalleriastamme Asuntomessut-teeman alta  

Ideagalleriasta löytyy myös runsaasti ideoita kylpyhuoneeseen

-Juulia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio