Juulia Vuori

Esteetikko ja sisustusintoilija / Etuovi.com

Viikon valinnat –blogisarjassa ihastellaan tällä kertaa upeita terasseja. Viikon aikana ollaankin saatu nauttia lämpimistä keleistä, taitaa se kesä tulla sittenkin! Jos ei ole vielä terassikautta avannut niin vaikuttaa siltä, että tänä viikonloppuna siihen on hyvä tilaisuus. On aika kantaa parvekekalusteet tai puutarhakalusteet ulos ja nostaa kasvot kohti aurinkoa, nautiskella vaan.

Tähän postaukseen keräilin kuvagalleriastamme Etuovi.com kotien tyylikkäimmät terassit, joista millä tahansa kelpaisi istuskella aurinkoisena päivänä.

Merimaisemien ihailua terassilla Sundomissa ja Ullanlinnassa

terassi-laiturilla

Kuva: Etuovi.com / Kiinteistömeklarit Vaasa Oy LKV

Tälle upeaan merenrantakiinteistöön kuuluvalle terassille kävellään pitkää laituria pitkin. Vaikea kuvitella ihanampaa paikkaa kuunnella laineiden liplatusta ja ihastella kaunista merimaisemaa.

Kattoterassi Helsingin kattojen yllä ja merimaisemat

Kuva: Etuovi.com / Bo LKV

Merinäköala avautuu tältäkin terassilta, mutta hieman erilaisessa ympäristössä. Tämä ylimmän kerroksen asunto kattoterasseineen sijaitsee nimittäin Helsingin kattojen yllä, Ullanlinnassa.

Jos inspiroidut kattoterasseista, kannattaa kokeilla myös Etuovi.comin avainsanahakua kattoterassi-sanalla – aika upeita kohteita myynnissä!

 

Hulppeat puitteet kesäjuhlille Tampereella ja Sipoossa

suuri terassi

Kuva: Etuovi.com / Kiinteistövälitys Rooma LKV

Heti kun näin kuvan tästä terassista, tuli mieleen että tässä olisi hauskaa järjestää kunnon kesäjuhlat. Terassi on jaettu toiminnoiltaan erilaisiin tiloihin – grillaukseen, ruokailuun ja oleskeluun. Jos ei nauti ruohonleikkuusta ja puutarhanhoidosta, suuri terassi on helppohoitoinen vaihtoehto.

Upea uima-allas modernin kivitalon terassilla

Kuva: Etuovi.com / Huoneistomyynti LKV / Huoneistotrendi Oy

Ehkä sittenkin uima-allasbileet? Modernin kivitalon olohuoneesta avautuvat lasiovet suurelle terassille, jossa on lämmin uima-allas ja reilusti tilaa oleskeluun.

Etuoven avainsanahaulla löytyvät myynnissä olevat kodit, joissa on uima-allas.

 

Lasitetun terassin suojissa Pyhäjärven rannalla, Porvoon Omenatarhassa ja Espoossa

Moderni kesäkeittiö järvinäköalalla

Kuva: Etuovi.com / RE/MAX Elegance / Elegance Oy

Suomen kesään mahtuu usein niitäkin päiviä kun aurinko ei paista ja vettäkin sataa.  Yllä olevan kuvan terassista on lasitettu osa, jossa on mukava oleskella myös sadepäivinä ja viileinä kesäiltoina.

Jos oman terassin lasittaminen kiinnostaa, katso ideoita kuvagalleriastamme.

Maalaisromanttinen kesäkeittiö Villa Huvitus

Kuva: Etuovi.com / RE/MAX Elegance

Tämä Porvoon Omenatarhassa sijaitseva hurmaava kesäkeittiö on saanut nimekseen Villa Huvitus. Se näyttääkin ihanalta paikalta viettää kesäiltoja ystävien kanssa, tietenkin hyvän ruuan ja juoman kera.

Lisää ihastuttavia kesäkeittiöitä löytyy Etuovi.comista avainsanahaulla ”kesäkeittiö”

Viihtyisä lasitettu terassi takalla

Kuva: Etuovi.com / House Company LKV Oy

Lasitettu terassi on kuin ylimmäräinen olohuone. Tälle terassille ihanan kodikasta tunnelmaa tuovat muhkeat sohvat, valaisimet ja tekstiilit. Lattialämmitys ja takka takaavat sen, että palella ei tarvitse.

Harkitsetko oman terassin lasittamista? Lue Riikan postaus terassin lasitusprojektista paritaloasunnon haastavan malliselle terassille.

Toivotaan että tämä kesä tuo tullessaan paljon aurinkoa ja ihania hetkiä ulkona. Eihän kahta kylmää kesää voikaan tulla peräkkäin, eihän? Minulla on hyvä tunne tästä kesästä!

Katso vinkkejä myös ideagalleriasta: Terassi – Terassin rakentaminen ja sisustus

Lue lisäksi vinkit viihtyisän kesäolohuoneen sisustamiseen

/Juulia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio