Juulia Vuori

Esteetikko ja sisustusintoilija / Etuovi.com

Vuoden 2017 aikana Ideat & Vinkit -galleriasta on etsitty ahkerasti sisustusideoita, eniten inspiraatiota näyttäisi olevan haettu olohuoneen, keittiön sekä lastenhuoneen sisustukseen ja remontointiin. Vuoden viimeisissä Viikon valinnoissa luodaan katsaus kuluneeseen vuoteen ja esitellään kunkin gallerian katsotuimmat kuvat. Katsotaanpa miltä listaus näyttää!

Ihanimmat olohuoneet

vuoden 2017 katsotuin olohuone
Kuva: Etuovi.com / Bo LKV Turku Oy 

Olohuoneista kaikkein katsotuin kuva oli tämä ihana retrohenkinen olohuone, jossa katse kiinnittyy Hanna Werningin Bårostapeterille suunnittelemaan, hehkuvan keltaiseen tapettiin.

Jos kuviolliset tapetit kiinnostavat, kannattaa vierailla Katin ihanassa, tänä vuonna Suomen kaunein koti -ohjelmassakin nähdyssä kodissa, josta löytyy toinen toistaan kauniimpia tapetteja

Katso myös ideat värikkääseen sisustukseen!

vuoden 2017 katsotuin olohuone
Kuva: Etuovi.com / IN LKV Oy

Tämä uudehkon talon tilava oleskelutila henkii rustiikkista maalaisromantiikkaa. Särmää kokonaisuuteen tuovat tummat seinät ja teollisuushenkiset yksityiskohdat. Täällä kelpaa upota muhkeaan nojatuoliin ja kerääntyä ison ruokapöydän ääreen.

Ideoita maalaisromanttiseen sisustukseen löydät täältä

vuoden 2017 suosituin olohuone
Kuva: Etuovi.com / Aninkainen.fi / Zadettan Oy LKV

Myös tämä vanhan puutalon kauniisti remontoitu olohuone keräsi runsaasti katseita. Sen alkuperäinen lautalattia on saanut kauniin vaaleanharmaan sävyn ja seiniä koristaa koristeellinen ornamenttitapetti. Sisustuksessa uusi ja vanha ovat kauniisti tasapainossa.

Täältä löydät ideoita uuden ja vanhan yhdistämiseen 

Tänä vuonna blogissa on seurattu Katin vanhan maatilan remontin edistymistä Issulassa sekä vanhan hirsitalon muodonmuutosta Tampereella

Kauneimmat keittiöt

vuoden 2017 pieni keittiö
Kuva: Etuovi.com / Kiinteistömaailma | Bulevardin Kodit Oy

Keittiögalleriamme katsotuin oli tämä ullanlinnalaisen kaksion pieni ja kodikas keittiö. Olohuoneen puolelle avattu seinä tuo pieneen keittiöön tilantuntua.

Parhaat ideat pienen keittiön sisustamiseen ja remontoimiseen löytyvät täältä

vuoden 2017 loft keittiö
Kuva: Etuovi.com / kaisa Liski LKV Oy, Helsinki

Tämä loft-asunnon keittiö on kerrassaan näyttävä kokonaisuus. Kiiltävät materiaalit rouhea tiilisenä täydentävät toisiaan upeasti. Lisää upeita loft-koteja ja industrialistista sisustustyyliä pääsee ihastelemaan täällä

vuoden 2017 moderni keittiö
Kuva: Etuovi.com / Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV

Niin ikään katsotuimpien joukkoon kuuluva modernin hirsitalon keittiö hurmaa yksinkertaisella kauneudellaan. Yläkaapittomuus ja vetimettömät kaapinovet tekevät tämän keittiön ilmeestä ihanan ilmavan ja tyylikkään.

Jos moderni keittiö miellyttää silmää, inspiroidu täällä!

Leikkisimmät lastenhuoneet

vuoden 2017 katsotuin lastenhuone
Kuva: Etuovi.com / Vivienda LKV

Kolmanneksi eniten inspiraatiota Ideat & Vinkit -galleriasta etsittiin lastenhuoneeseen. Lastenhuonetta sisustaessa saa päästää leikkisyyden ja mielikuvituksen valloilleen! Katsotuimmassa lastenhuonekuvassa pienokaisten huone on sisustettu muun kodin tapaan skandinaaviseen tyyliin. Loft-henkisessä asunnossa on jätetty rouheat betoniseinät näkyviin.

vuoden 2017 lastenhuone
Kuva: Etuovi.com / Kahdeksas päivä Oy, Espoo

Parvi tuo kivasti lisätilaa lastenhuoneeseen! Kun sänky sijoitetaan parvelle, jää sen alle tilaa vaikka koululaisen työpisteelle tai leikkipaikalle.

Parvi toimii kodin muissakin tiloissa, erityisesti pienessä kodissa. Katso lisää kuvia!

vuoden 2017 lastenhuone
Kuva: Etuovi.com / Länsi-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV, Pori

Vanhaan koulurakennukseen remontoidun kodin lastenhuoneessa riittää tilaa leikkiä. Tämän herkullisempaa vaaleanpunaisen sävyä saa hakea! Lisää kuvia suloisista lastenhuoneista löytyy täältä

Tältä siis näyttävät vuoden 2017 katsotuimmat sisustuskuvat, aivan ihania ovatkin! Näyttäisi siltä, että värit, vanhat talot ja ylipäätään persoonalliset kodit kiinnostivat. Myös Iltalehti kirjoitteli vuoden sisustussuosikeista, lue juttu!

Loistavaa vuodenvaihdetta!

-Juulia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio