Juulia Vuori

Esteetikko ja sisustusintoilija / Etuovi.com

Kesän aikana pyörinyt, Alma Median järjestämä Vuoden koti -kuvakisa on edennyt siihen pisteeseen, että on aika äänestää voittajaa. Kilpailussa etsittiin persoonallista kotia, joka on asukkaidensa näköinen ja jossa on mukava asua. Instagramissa jaettiin #vuodenkoti-tägillä satoja kuvia ja jokunen videokin juuri tällaisista ihanista kodeista – kiitos niistä jokaisesta!

Asumisen asiantuntijoista koostuva raati on valinnut kilpailuun osallistuneiden joukosta kuusi kotia, joista valitaan yleisöäänestyksellä voittaja, Vuoden koti. Äänestys on nyt käynnissä 17.9 asti ja äänestäjien kesken arvotaan kolme kappaletta 50 euron superlahjakortteja.  Äänestämään pääset Vuoden koti -sivustolla

Tältä näyttävät ihanat, kotoisat, asukkaidensa näköiset Vuoden koti -finalistit:

Avaraa ja kotoisaa

 

Hanna (@hanna_inkeri_ko) osallistui kilpailuun videolla, jossa ovat kivasti esillä kodin asukkaat. Näin hän kertoo kodistaan:

Meidän kodista tekee kodin siellä asuvat ihmiset (ja kissa). Meidän koti ei ole #vuodenkoti siksi, että se olisi upein, kallein ja uusin vaan siksi, että siellä saa vapaasti nauraa, itkeä, huvitella, liikkua, rentoutua ja olla oma itsensä. Videolla neljävuotias poikamme näyttää lempipaikkansa kodissamme ❤️ Tervetuloa!

Seesteistä ja harkittua

Yksi raadin suosikeista oli Teemun (@tuoski) koti, jota hän omin sanoin kuvailee näin:

Nämä kaikki kuvat ovat otettu samasta paikasta: eteisestä. Kotiin tullessa nämä näkymät jaksavat kerta toisensa jälkeen ilahduttaa. Paljon on vielä fiksattavaa ja uusia ideoita syntyy jatkuvasti, mutta tämä paikka on se, jossa minun on hyvä olla (vaikka välillä elää keskellä kaaostakin). Minun kotini!

Vehreää ja luovaa

Marikan koti on ihanan viihtyisä kokonaisuus, näin hän siitä kertoo:

Tässä katsaus meidän kotiin. Koti on minulle turvasatama, oma pesä jossa päästän luovuuteni kukkaan, mutta se on myös työpaikkani syksystä lähtien, kun aloitan työt yrittäjänä. ⠀
Rakastan puuhastelua kotona; oivaltaa ja keksiä. Tuunata ja puunata. Viherkasvit ovat myös lähellä sydäntä, niitä minulla on jo yli kolmekymmentä erilaista, lisäksi tykkään tuoreista kukista maljakossa, oli ne sitten kukkakaupasta tai luonnosta poimittuja. Vehreys tuo kodikkuutta sekä puhdistaa ilmaa. Kotini on sekoitus designia, kirpputorilöytöjä, vintagea sekä itse tuunattua, ja siksi mielenkiintoinen ja omanäköinen. Tervetuloa meille!

Lämmintä ja kerroksellista

Annin koti on viihtyisä turvasatama, jonka ihana ilme on yhdistelmä uutta ja vanhaa sekä kauniita värejä. Näin Anni kertoo kodistaan:

Koti – tärkein paikka, jossa on hyvä olla ja tuntee olevansa turvassa♡ Meidän koti on persoonallinen, jossa on lämmin, viihtyisä ja kotoisa tunnelma, jonka sisustus on rakentunut uusista hankinnoista, kirpputori- ja designlöydöistä, sekä isovanhempien vintin kätköistä♡

Värikästä ja omaperäistä

Helin (@runteli) ihanassa kodissa nähdään paljon värejä, taidetta, rohkeita kuoseja tapeteissa sekä vanhoja huonekaluja. Kodissa vallitsee ihanan rento tunnelma – ainakin perheen koirilla näyttää olevan letkeä meininki.

Runsasta ja persoonallista

Vuoden koti

Sannan (@sanjosal) postauksesta välittyy ihanan lämminhenkinen tunnelma ja rakkaus omaa kotia kohtaan, kaiken ei tarvitse aina olla ihan täydellistä. Näin Sanna kertoo kodistaan:

Mistä meidän koti on tehty? Vanhoista huonekaluista, löydöistä ja ajanpatinoimista aarteista. Pitkistä myöhäisistä illoista remonttia tehden, välillä vähän hammastakin purren. Lasten naurusta, perheen tuesta ja ihanista ystävistä. Näistä on meidän koti tehty❤️

Eivätkö olekin hurmaavia nämä kuvakisan finalistikodit? Käy äänestämässä omaa suosikkiasi Vuoden koti -sivustolla! 

-Juulia

Yksi kommentti sivuun “Vuoden koti -kisan finalistit esittelyssä – äänestä ja voita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sammio