Etuovi.com

Oma toimitus

Yhteistyössä:

Jokaisen vuokranantajan unelma on hyvä vuokralainen, joka maksaa vuokransa joka kuukausi ajallaan. Vaikka hyvän vuokralaisen olisi onnistunut löytämään, aina kaikki ei mene suunnitelmien mukaan – tällaista tilannetta varten vuokranantaja kaipaa turvaa. 

Vuokraovi.com Asuntoneuvoksen Vuokramaksuturva on uusi palvelu, joka takaa vuokran ajallaan tilillesi riippumatta siitä, onko vuokralainen maksanut. Tässä kolme syytä, joiden takia sinunkin kannattaisi hyödyntää Vuokramaksuturvaa! 

Pidä vuokratulot rullaamassa ja nuku yösi rauhassa

Jos vuokralainen jättää vuokransa maksamatta, on sillä heti vaikutusta vuokranantajan vuokratuottoihin. Vaikka vuokranmaksu olisikin myöhässä, on sijoitusasuntoon liittyvät kulut joka tapauksessa maksettava. 

Asuntosijoittaja voi pyrkiä minimoimaan riskiä panostamalla vuokralaisen valintaan, mutta yöunensa voi turvata myös käyttämällä vuokrasuhteen hallintaa helpottavia palveluita. Vuokramaksuturvan avulla voit varmistaa, että kuukauden vuokra saapuu ajallaan riippumatta siitä, onko vuokralainen maksanut sitä. Hoidamme puolestasi vuokran laskutuksen ja muistuttelun. Palvelun voi aktivoida myös kesken vuokrasuhteen. 

Keskity olennaiseen ja paranna asuntosi vuokrattavuutta

Hyödyntämällä Asuntoneuvoksen vuokranantajille tarjoamia palveluita voit nostaa vuokraustoimintasi uudelle tasolle. Kun kaikkea ei tarvitse tehdä itse, voit käyttää aikasi ja energiasi muuhun kuin vuokrasuhteen hallintaan liittyviin asioihin, esimerkiksi uusien sijoituskohteiden etsimiseen tai markkinatilanteen seuraamiseen. 

Ottaessasi käyttöön Vuokramaksuturvan, saat halutessasi käyttöösi myös Vakuusturvan ilman lisäkustannuksia sekä mahdollisuuden allekirjoittaa vuokrasopimukset sähköisesti. Vakuusturvan avulla voit markkinoida asuntoasi ilman perinteistä rahavakuutta ja täten parannat asuntosi vuokrattavuutta. 

Lue myös: 

Ei erillistä rahavakuutta – helpota asuntosi vuokrattavuutta Vakuusturvalla

Sähköinen vuokrasopimus ja allekirjoitus – vaivattomampaa vuokrausta!

Vuokranantajan palvelut ovat verovähennyskelposia kuluja

Vuokraustoiminnan tarkoituksena on tulojen hankkiminen, mutta siihen liittyy myös kustannuksia. Vuokraustoimintaan liittyviä kuluja voi kuitenkin vähentää verotuksessa. Vuokranantajan kannattaakin täyttää veroilmoitus tarkasti ja varmistaa, että kaikki vähennyskelpoiset kulut on ilmoitettu.

Asuntoneuvos Vuokramaksuturva on kuukausimaksullinen palvelu, jonka hinta on 3,5 % vuokran suuruudesta. Palvelu sisältää vuokran laskutuksen ja maksumuistuttelun. Vakuutusmääräksi lasketaan kahden (2) kuukauden vuokraa vastaava summa, omavastuu on 0 €. Palvelun tuottavat Vakuutusosakeyhtiö Garantia sekä Svea Bank yhteistyössä Vuokraovi.comin kanssa. 

Tutustu nyt uuteen Asuntoneuvokseen! Kirjaudu palveluun ja syötä asuntosi tiedot, niin pääset ottamaan käyttöön Vuokramaksuturvan ja muut huolettoman vuokrauksen palvelut.

Katso myös nämä

Sammio