Osallistu #vuodenkoti -kilpailuun Instagramissa
ja voita upeita palkintoja!

Vuoden koti syntyy persoonallisista ratkaisuista ja ainutlaatuisista asukkaista. Yhdelle persoonallisen kodin tekee virheetön design-sisustus, toiselle maailmalta haalitut aarteet ja tarinat. Yhdelle kodin kruunaa onnistunut remontti, toiselle se kotona asuva porukka. Mikä tekee sinun kodistasi juuri sinulle parhaan?

Vuoden koti -kilpailussa ei etsitä täydellisesti sisustettua asuntoa vaan kotia, jonka asukkaat tuntevat sen omakseen, ja jossa heidän on hyvä olla.

Osallistu Vuoden koti -kilpailuun Instagramissa julkaisemalla kodistasi – asukkaineen jos niin haluat – itse ottamiasi kuvia tai video yhdessä postauksessa. Kerro postauksessa myös, miksi juuri sinun kotisi on Vuoden koti ja tägää julkaisu #vuodenkoti.

Vuoden koti -voittajat (3 parasta) palkitaan Telian älykoti-tuotepaketeilla. Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan Vepsäläisen 300 euron lahjakortti sekä kirjapalkintoja. Myös äänestäjien kesken arvotaan 3 kpl 50 euron superlahjakortteja.

Osallistu

Osallistu

1

Osallistu
#vuodenkoti
-kilpailuun
15.8. mennessä

Osallistu

Äänestä

2

Äänestä
voittajaa
15.8.
jälkeen

Osallistu

Voittajat

3

Voittajat
esillä
syyskuussa

Asumisen asiantuntijoista koostuva raati poimii osallistujien joukosta kuusi kotia, joista valitaan yleisöäänestyksellä voittaja. Ilmoita kotisi mukaan kisaan 15.8. mennessä.

Tutustu kilpailun sääntöihin ennen osallistumista.

Kisassa jo mukana: #vuodenkoti

Voittajille apua arkeen älykkäillä palkinnoilla – älykodin palkinnot tarjoaa Telia

Mikä on Vuoden koti?

Koti on ihmisen tärkein paikka, jota suunnitellaan, etsitään, rakennetaan ja ylläpidetään, jossa koetaan elämän isot ja pienet hetket. Haluamme innostaa ja inspiroida suomalaisia entistä parempaan asumiseen ja siksi palkitsemmekin yhteisrintamassa Alman brändien kanssa tänä vuonna ensimmäistä kertaa Suomen rohkeimpia koteja, asujia ja asuinratkaisuja.

Me Almalla uskomme parempaan, persoonallisempaan, älykkäämpään ja rakentavampaan asumiseen. Almamedia.fi/asuminen