3 x unelmien arvoasunto – korkeita huoneita ja ajatonta eleganssia

Korkeat huoneet, leveät ikkunalaudat, kauniit kakluunit ja kaupungin kahvilat ja putiikit kotikadulla – tästäkö sinäkin unelmoit?  Tähän juttuun kokosimme kolme Etuovi.comissa myynnissä olevaa, upeaa arvoasuntoa, jotka saavat kauniista kaupunkikodista haaveilevan sukat pyörimään jaloissa.

Kuvankaunis kaupunkikoti Kruununhaassa

Kuva: Etuovi.com / Maijan Maailma LKV
Kuva: Etuovi.com / Maijan Maailma LKV

Jo Kruununhaassa sijaitsevan, vuonna 1900 valmistuneen talon rappukäytävä hurmaa kauneudellaan ja antaa lupauksen tämän kodin arvokkaasta tunnelmasta. Tilava huoneisto on remontoitu tinkimättömällä tyylillä vanhaa ja uutta kauniisti yhdistellen. Mittatilaustyönä toteutetut säilytysratkaisut istuvat sisustukseen saumattomasti.

Tutustu kohteeseen tarkemmin täällä! 

Uniikki arvoasunto jugendtalossa Lönnrotinkadulla

Kuva: Etuovi.com / Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardi | Pecasa Oy
Kuva: Etuovi.com / Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardi | Pecasa Oy

Tämä upea, yli 200-neliöinen arvoasunto sijaitsee jugend-ajan nimekkään arkkitedin Lars Sonckin suunnittelemassa talossa Fredrikinkadun ja Lönnrotinkadun kulmassa, Helsingin ytimessä. Vuonna 2014 remontoitu koti hurmaa valoisuudellaan ja asunnon läpi avautuvilla kauniilla näkymillä. Ajattomassa sisustuksessa kuvataiteella on merkittävä rooli ja teoksista poimitut sävyt toistuvat myös esimerkiksi seinillä ja huonekaluissa.

Tutustu kohteeseen tarkemmin täällä!

Funkkishelmi Töölön paraatipaikalla

Kuva: Etuovi.com / RE/MAX Family | Excellence m2 Oy
Kuva: Etuovi.com / RE/MAX Family | Excellence m2 Oy

Tämä 1930-luvun upea funkkiskoti sijaitsee Töölössä Hesperian Esplanadin laidalla. Vuonna 2014 toteutetussa remontissa tilanjakoa modernisoitiin siirtämällä keittiö olohuoneen yhteyteen ja rakentamalla toinen kylpyhuone arkea helpottamaan, mutta myös paljon alkuperäistä säilytettiin. Esimerkiksi alkuperäinen parketti, ikkunat ja helat entisöitiin pieteetillä. Tunnelmallisen kodin katseenvangitsijoina toimivat olohuoneen upea erkkeri-ikkuna ja ruokailutilan alkuperäinen marmoritakka.

Tutustu kohteeseen tarkemmin täällä!

Ihastuitko näihin kauniisiin kaupunkikoteihin? Jatka unelmointia Etuovi.comissa! 

Lue myös:

Näin myydään arvokas asunto – kokeneen välittäjän parhaat vinkit