75-vuotias Anneli sai muuttoon apua Muuttomaailmasta

Anneli Siltasen, 75, muutto oli ehkä tavallisesta poikkeava: Keravan koti jäi taakse, mutta vastassa olikin kaksi kotia, joihin muuttokuormat vietäisiin: Niin kutsuttuun talviasuntoon, eli kerrostalokaksioon Ylöjärvellä Näsijärven rannalla, sekä kesäasuntoon, rintamamiestaloon ja samalla Annelin lapsuudenkotiin Virroilla.

Kolmen kodin pitäminen ei tuntunut enää mukavalta. ”Työtä voisi jo vähentää”-ajatus kävi mielessä yhä useammin, jokaisessa kodissa kun on kuitenkin aina jotain laitettavaa ja huolehdittavaa. Isojen, vanhojen huonekalujen ja maalaustarvikkeiden täyttämässä Keravan kaksiossa Anneli totesi myös, että tilaa rakkaalle maalaukselle olisi mukavaa olla enemmän.

Virroilla sijaitsevassa rintamamiestalossa on tilaa maalaukselle ja tarvikkeille. Aika iso ateljeetila, hän kertoo.

Toinen rakas harrastus ovat kirjat – niitä on kertynyt paljon ja ne muistuttavat hieman kuin historiana omastakin elämästä. Kirjat kertovat aina oman vuotensa tai aikakautensa tarinan.

Muuttomaailma.fi -kilpailutuspalvelua kilpailuttaessaan Anneli Siltanen kaipasi apua erityisesti muuttotavaroiden kantamisessa ja kuljettamisessa vanhasta kodista uusiin koteihin.

Muuttoja hän muistelee kertyneen elämän varrella ainakin 15, ehkä enemmänkin. Ensimmäinen muutto tapahtui Virtojen omakotitalosta 18-vuotiaana hänen lähtiessään opiskelemaan ja nyt viimeisin muutto päätyi tähän samaan lapsuudenkotiin.

Viimeisin, toukokuussa 2022 tapahtunut muutto oli ensimmäinen, jossa hän käytti Muuttomaailman kilpailutuspalvelua apunaan.

Muuttomaailma löytyi tavattoman helposti, päätin kokeilla kilpailutuspalvelua ja pyysin tarjouksia. Sain saman ja seuraavan päivän aikana jopa 12 tarjousta.

Anneli Siltanen kilpailutti muuttokuorman lastaamisen, kuljettamisen ja purkamisen. Hän halusi keskustella tarjouksen antaneen muuttofirman kanssa ennen lopullista valintaa.

Piti keskustella siitä, että he ottaisivat tarpeeksi ison muuttoauton mukaan isojen vanhojen tavaroiden ja kirjapaljouden vuoksi. He tuntuivat hyvin huomioonottavilta ja kaikki toiveeni kuunneltiin.

Kuva: Kuvituskuva

Hän oli positiivisesti yllättynyt muuton sujuvuudesta ja helppoudesta.

Taitavat muuttonaiset kantoivat tavarat ulos vanhasta kodista ja sitten sisään uuteen kotiin. Tämä oli erittäin positiivinen kokemus.

Koko muutto oli ohi noin kuudessa tunnissa.

Jos sattuisin vielä muuttamaan, niin käytän ilman muuta Muuttomaailman palvelua uudelleen ja suosittelen sitä myös muille.

Vielä lopuksi Muuttomaailman tyytyväinen asiakas haluaa kiittää muuton helppoutta:

Muutto voi olla joillekin jopa pelottavakin asia. Tästä muutosta jäi kuitenkin niin positiivinen tunne, että se oli jotenkin niin helppoa, ihan jokainen kohta siinä. Se oli tehokasta ja toiveeni otettiin kovasti huomioon.