Etsitkö vuokralaista? Anna vuokralaisesi auttaa!

Viime aikoina olemme lukeneet uutisia siitä miten uusien vuokralaisten löytyminen on vaikeutunut myös aikaisemmin vilkkailla alueilla. Tähän ovat vaikuttaneet koronaviruksen aiheuttama epävarmuus ja toisaalta runsas asuntorakentaminen kasvukeskuksissa.

Mikset antaisi vuokralaisesi auttaa?

“Tunnetko ketään joka voisi muuttaa asuntooni?”, kysyy moni vuokranantaja kun vuokralainen ilmoittaa lähtevänsä.

Luonnollinen ja järkevä kysymys. Jos uusi vuokralainen löytyy heti, ei tyhjiä kuukausia tule. Samoin jos nykyinen vuokralainen on ollut hyvä vuokralainen, ovat hänen suosittelemansa kaveritkin luultavasti asiallisia.

Hyvässä lykyssä tuleva vuokralainen on jo käynytkin asunnossa, ihastunut siihen ja nykyinen vuokralainen on vielä lisäksi kertonut asuinalueesta aidolla tavalla niin kuin vain asukas voi (paremmin kuin moni välittäjä), jolloin erillistä näyttöä ei tarvitse järjestää.

Ei ihme, että moni vuokranantaja tarttuu tilaisuuteen.

Palkitse vuokralaista rahanarvoisesta avusta

Jos nykyinen vuokralaisesi auttaa sinua löytämään uuden vuokralaisen, säästät myös merkittävän määrän rahaa. Vuokravälittäjän tyypillinen palkkio on kuukauden vuokra + arvonlisävero, joka on jo tuntuva summa nykyisillä vuokratuotoilla.

Eikö olisikin kohtuullista, että jos nykyinen nykyinen vuokralaisesi auttaa sinua löytämään uuden vuokralaisen, saisi hänkin siitä etua? Yksi helppo tapa palkita vuokralaista on esimerkiksi alennuksen antaminen viimeisestä vuokrasta.

Palkitse ja varmista samalla vaivalla

Me Igglolla kehitimme Trio -palvelun tämän tyyppisiin tilanteisiin.

Vuokranantajan tilaamassa Trio -palvelussa Igglo palkitsee sekä lähtevää että uutta vuokralaista, tarkastaa uuden vuokralaisen taustat (luottotiedot ja ulosottorekisteri) ja tarjoaa vielä kaiken varalta vuokranantajalle vuoden Igglo Maksuturvan vuokrille.

Palkkioksi sekä lähtevä että tuleva vuokralainen saavat satojen eurojen arvoisen muuttopaketin:
* POP Vakuutuksen kotivakuutuksen vuodeksi
* Ilmattaren sähkösopimuksen ja sähköä vuodeksi
* Igglon Vuokravakuuden vuodeksi

Käy tutustumassa Trio-palveluun Igglon sivuilla!

-Matti Kanninen, toimitusjohtaja

Igglo Operations Oy