Hakusessa ilmalämpöpumppu, uusi sähkösopimus tai muutto tulossa? Vertaa palveluntarjoajat!

Kaupallinen yhteistyö

Uudenlaiseen innovaatioon perustuva tarjouspyyntöpalvelu säästää kuluttajan aikaa, vaivaa ja rahaa ja tekee luotettavan yrityksen löytämisestä aiempaa helpompaa.

Oli kyseessä sitten ilmalämpöpumppu, sähkön kilpailutus, terassin rakentaminen tai vaikkapa muuttopalvelu, kannattaa vertailla useita yrityksiä keskenään. Valtakunnallisesti toimiva Kodinplaza.fi –sivusto syntyi kuluttajien palautteen pohjalta.

Vuonna 2016 teimme havainnon, että kodin tai kiinteistön palveluja hakeva saattaa jättää tarjouspyynnön usealle eri yritykselle, joista vain yksi tai kaksi vastaa. Tekijöiden löytäminen on monesti haastavaa ja kuluttaja joutuu näkemään liian paljon vaivaa. Halusimme rakentaa yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen sillan kuluttajien ja yritysten välille, yrityksen perustaja Jesse Nieminen muistelee.

Ilmainen ja helppokäyttöinen palvelu

Kodinplazan avulla tarjouspyynnön jättäjä tavoittaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueella toimivat sekä tarjouspyynnöstä kiinnostuneet palveluntarjoajat. Helppokäyttöinen käyttöliittymä tuo selkeyttä esimerkiksi hintojen, palvelusisältöjen, arvosteluiden, takuiden sekä yritysten rekisteritietojen vertailuun. Tarjouspyynnön jättäminen on myös ilmaista eikä sido mihinkään.

Monet palveluiden ostajat eivät välttämättä tiedä, että esimerkiksi kotitalousvähennyksen hyödyntäminen onnistuu ainoastaan ennakkoperintärekisteriin kuuluvilta yrityksiltä. Autamme kuluttajia tekemään parempia ostopäätöksiä.

Yrityskäyttäjien joukosta löytyy monesti myös yrityksiä, joita kuluttaja ei ehkä itse osaisi etsiä. Yksi positiivinen palaute on jäänyt erityisesti Niemisen mieleen.

Eräs talonrakentaja tarvitsi rakennusprojektiinsa maalämpöjärjestelmän sekä vesikiertoisen lattialämmityksen toimittajaa, mutta tekijän löytäminen oli haasteellista. Meidän kauttamme hän löysi viereisestä maakunnasta tekijän, joka pystyi toimittamaan molemmat palvelut ja vieläpä sopivaan hintaan.

Tähän mennessä sivustolle on jätetty jo yli 70.000 tarjouspyyntöä.

Kun etsit tekijää kotisi remonttiin tai pienempään projektiin, suuntaa osoitteeseen kodinplaza.fi ja jätä tarjouspyyntö!