Ketterä sijainti ja asumisen helppous houkuttelevat – 3 syytä ihastua Kissanmaahan

Peritamperelaisessa miljöössä Kissanmaalla viihtyvät perheiden ja pariskuntien lisäksi myös opiskelijat ja yksinasuvat. Vain muutaman kilometrin päässä Tampereen keskustasta sijaitsevaa asuinaluetta uudistetaan monin tavoin.

Tamperelaisille tutulla asuinalueella Kissanmaalla sijaitsee kaunis pientaloista sekä kerrostaloista täyttyvä uudistuva vehreä alue. SRV suunnittelee paraikaa sijainniltaan riemastuttavan ketterää kuusikerroksista Kissanpäivät-kotitaloa keskelle rauhallista vajaan 3000 asukkaan Kissanmaata.

Kiinnostuitko? Lue alta kolme syytä, miksi sinunkin kannattaa asettua Kissanmaalle.

Havainnekuva Kissanpäivien kotitalosta.

1. Tampereen ketterin sijainti

Kun sanomme, että sijainti on Tampereen ketterin, tarkoitamme sitä. Kissanpäivät tarjoaa kodin mukavuudenhaluiselle ja toisaalta aktiiviselle ihmiselle tai perheelle.

Kaikki lähialueen palvelut ovat kätevästi nurkan takana – kissanpäiväläisenä pääset kotoa tassutellen helposti niin Kaupin ulkoilualueelle, Tampereen keskustaan, Taysin sairaala-alueelle kuin tulevaisuudessa Hakametsän alueen urheilutapahtumiinkin, olit sitten harrastamassa tai katsomassa.

Lähin päiväkoti on vain sadan metrin päässä, eikä kouluihin ja oppilaitoksiinkaan pitkä matka ole. Ostoksista pienet ja isot hoituvat Kalevan kauppakeskittymässä. Bussit kulkevat useaan suuntaan kotikorttelistasi ja ratikkalinjat ovat nekin lähellä. Kissanpäivien autopaikat varustetaan sähköauton latausvalmiudella.

Havainnekuva Kissanpäivien asunnosta.

2. Sinä valitset, me toteutamme

Asuntovalikoimassamme on tarjolla muuntojoustavia 2–3 huoneen asuntoja, joista valittavanasi on kaksi vaihtoehtoista pohjaratkaisua. Sisustukseenkin pääset vaikuttamaan, kun olet ajoissa liikkeellä.

Olemme koonneet valmiiksi kolme erityylistä sisustuskonseptia: talvi, kesä ja syksy. Voit valita hintaan kuuluvista tai lisähintaisista vaihtoehdoista mieleisesi keittiö- ja kylpyhuonekalusteet, parketin sekä kosteiden tilojen laatoituksen. Löydät vaihtoehdot erillisestä Sisustusvalinnat-esitteestä.

Taloyhtiö Kissanpäivät ihastuttaa omalla viihtyisällä pihasaunalla, erikokoisilla parvekkeilla ja maatason terassipihoilla, jotka jatkuvat vehreälle sisäpihalle. 40–50-lukulaisen arkkitehtuurin henkeen rakennetut asunnot lämmitetään modernilla maalämmityksellä, joka toimii tarvittaessa myös viilennyksenä. Tavanomaista suuremmista ikkunoista tulviva valo saa väkisinkin kissanpäiväläisen kehräämään.

Sijainti, sijainti, sijainti. Tässä kohteessa tämä todella toteutuu. Kaiken lisäksi Kissanpäivät on kaikilla herkuilla varustettu taloyhtiö – elinkaariviisas kohde, joka hyödyntää maalämpöä, ikkunat ovat isot, sekä kirsikkana kakun päällä: asukkaiden yhteisessä käytössä oleva pihasauna. Tämä on ensimmäinen taloyhtiömme, jonne sellainen rakennetaan, Tampereen alueen myyntipäällikkö Maija Hallila-Männistö kertoo.

3. Kissanpäivistä voit nauttia hyvällä omallatunnolla

Kissanpäiväläisenä kotisi on elinkaariviisas, eli ympäristöä kunnioittaen ja laadukkaita materiaaleja sekä energiatehokkaita ratkaisuja hyödyntäen rakennettu.

RTS-ympäristöluokitusten vaatimukset on huomioitu jo rakentamisvaiheessa esimerkiksi isoilla, luonnonvaloa tulvivilla ikkunoilla sekä kylpyhuoneiden vettä säästävillä vesikalusteilla.

Taloyhtiön jätepisteen seitsemän jakeen lajittelu tekee jätteiden lajittelustasi helppoa. Pyrimme turvaamaan valinnoillamme niin asukkaiden kuin ympäristönkin hyvinvointia sukupolviksi eteenpäin.

Mistä on todelliset kissanpäivät tehty? Siitä, että arki hemmottelee helppoudellaan. Vielä ehdit ensimmäisten kissanpäiväläisten joukkoon uudistuvan Kissanmaan alueelle.Tutustu asuntoihin ja varaa omasi.