Lyhyeenkin muuttomatkaan saa pyytää apua – Muuttomaailman kilpailutuspalvelu helpotti Inkan muuttoa

Kaupallinen yhteistyö

26-vuotias Inka Ojala muutti Helsingin Merihaasta Kallioon maaliskuun alussa 2022. Osa-aikaisesti työskentelevä opiskelija muisti Muuttomaailman tulleen vastaan hakukoneissa jo aiemmassa muutossa, kun etsinnässä oli vuokrapakettiauto. Muuttomaailman palvelu tuli mieleen tämänkin muuton yhteydessä – niinpä Inka halusi kilpailuttaa myös Helsingin sisäisen muuttonsa.

Kuva: Kuvituskuva

Alun perin Pieksämäeltä kotoisin oleva Inka kertoo ajatelleensa nuorempana, ettei voisi koskaan kuvitella asuvansa Helsingissä.

Mieli on kuitenkin muuttunut vuosien varrella ja Helsinki tuntuu nyt kotoisalta ja hyvin luontevalta paikalta minulle.

Ennen Helsinkiin muuttoa Inka asui vuoden päivät Irlannissa, Dublinissa, jonne hän lähti Kuopiosta kahden matkalaukun kanssa. Ulkomailla vietetty aika antoi perspektiiviä asumiseen ja elämiseen ja niin Helsinki valikoitui Suomessa sopivimmaksi kotikaupungiksi.

Muutto uuteen kotiin Helsingin sisällä

Muutot saattavat olla joskus haikeitakin, mutta Inka ei suoranaisesti ikävöi vanhaa kotia.

Vanhasta kodista jäi hyvät muistot. Olen kotiutunut tähän uuteen kaksioon tosi hyvin. Asuinaluekaan ei kovasti muuttunut, koska vanha ja uusi koti ovat niin lähellä toisiaan.

Koko muuttoprojekti alkoi kämppäkaverin etsinnästä.

Entinen kämppikseni oli muuttamassa pois Merihaan asunnostamme, enkä halunnut jäädä tuohon asuntoon. Etsin Facebook-ryhmästä itselleni sopivan kämppiksen ja vasta sen jälkeen aloimme etsiä yhteistä vuokra-asuntoa netistä.

59,5 neliöinen kaksio löytyi lopulta ihan vierestä: Kalliosta. Uusi koti ei ollut kuin neljä neliötä suurempi kuin entinen, joten hankintojakaan ei tarvinnut pohtia tämän muuton yhteydessä.

Silloin kun muutin lapsuudenkodistani Pieksämäeltä Kuopioon, tuli tehtyä kerralla kaikki suurimmat ensiasunnon hankinnat.

Kun sopiva kämppis ja koti oli löytynyt, piti alkaa pohtia itse muuttoa ja sen päivämääriä: milloin pitää irtisanoa vuokrasopimus ja palauttaa avaimet, jotta aikataulut sopivat yksiin uusien sopimusten kanssa?

En pitänyt muuttoa vaikeana, mutta juuri aikataulutuksessa oli eniten miettimistä.

Tutustu myös Suomen kattavimpaan muuttajan muistilistaan.

Kuva: Kuvituskuva

Muuttomaailman kilpailutuspalvelu auttoi löytämään parhaan muuttofirman

Muuton kilpailutuksessa Inkaa auttoi Muuttomaailma ja itse muutossa helsinkiläinen muuttofirma. Muuttokalustoksi riitti tavallinen pakettiauto, kimppakämppään muuttaessa tavaroita on harvoin tämän enempää.

Inka koki Muuttomaailman kilpailutuspalvelun näppäräksi tavaksi saada muuttamisen kustannuksia alemmas ja vertailla muutenkin muuttofirmojen ominaisuuksia. Muuttomaailman palvelun nopeus saa Inkalta kiitosta:

Täytin tarjouspyyntölomakkeen Muuttomaailman sivuilla 3.2. ja muutaman päivän sisällä minulla oli parikymmentä tarjousta eri muuttofirmoilta omassa sähköpostissa.

Kilpailutus oli järkevää – eri muuttofirmojen tarjouksissa oli jopa satojen eurojen hintaeroja.

Muuttomaailman kilpailutuspalvelun asiakastyytyväisyys on hyvä : Inkakin kertoo suositelleensa Muuttomaailman palveluita jo muillekin. 

Suosittelisin ja olen suositellutkin! Olen ollut tosi tyytyväinen siihen apuun mitä sain. Se oli helppoa ja miellyttävää. Käytän palvelua varmasti jatkossakin, jos haluan kilpailuttaa muuton ratkaisuja.

Muuttomaailma.fi on yli 100 000 muuton apuna ollut ilmainen kilpailutuspalvelu. 98% käyttäjistä suosittelee palvelua.