Miian kokemuksia muuttopalvelun kilpailutuksesta – ”lyhyeenkin muuttomatkaan kannattaa pyytää apua”

Miia Ylinen muutti perheineen kerrostaloasunnosta toiseen joulukuussa 2022. Naantalin sisäinen muuttomatka oli lyhyt, vanhan ja uuden kodin välimatka oli vain kaksi kilometriä. Aikaisempia muuttoja Miialla oli takana jo kymmenen, vasta tässä muutossa hän kokeili muuton kilpailutuspalvelua ja yllättyi iloisesti palvelun helppoudesta ja laadusta.

Tästä jutusta voit lukea, miksi lyhyeenkin muuttomatkaan kannattaa pyytää apua.

Miia sai tarjouksen muuttaa uuteen vuokra-asuntoon lähellä joulua 2022. Päätös kannatti tehdä pikaisesti, koska uutta asuntoa oli etsitty jo tovi.

Muutimme tällä kertaa vain parin kilometrin verran Naantalin sisällä. Vaikka matka ei ollutkaan pitkä, ei se olisi yksin hoitunut vaikka mitä olisin yrittänyt tehdä. Paniikkia siis pukkasi siitä asti, kun asuntoa meille tarjottiin ja tein päätöksen ottaa sen vastaan.

Miia toteaa, että joulukiireiden keskelle osunut muutto oli lopulta järkevintä kilpailuttaa.

Voi kun olisin aikaisemmin tiennyt, miten stressittömästi voi muuton hoitaa, vaan enpä tiennyt.

Uuden kodin löytyminen oli helpottava ja odotettu uutinen Miialle ja hänen perheelleen.

Katselin vapautuvia asuntoja säännöllisesti ja kyllä minä yksityistenkin tarjontaa vilkuilin, koska jono luonnollisesti oli pitkä ja tämä oli tiedossani. Parasta kaikessa on, että olen itse pienenä lapsena asunut tässä samaisessa talossa. Se tekee kaikesta astetta ihanampaa, koska on muistoja, vaikkakin hataria ja pieniä tuolta ajalta.

Muuttoapu poisti stressin

Uusi koti sijaitsi kerrostalon viidennessä kerroksessa, eikä hissiin mahtunut yhtäkään kalustetta. Kaikki olisi kannettava portaita pitkin.

Mietin todella pitkään ja tuskastellen, että miten ikinä voin selvitä kaikesta. Stressi oli valtava, kunnes löysin Muuttomaailman.

Selailin nettiä ja hakupalvelu ohjasi minut Muuttomaailman sivuille. Tutkin tovin, mitä palvelu pitää sisällään ja kaikki siellä oleva tieto sai minut laittamaan käyntiin kilpailutuksen. Mietin, että koska tämä ei sido minua mihinkään, niin mikä ettei.

Miia kilpailutti Muuttomaailman kautta koko kodin irtaimiston ja varastotilan tavaroiden muuton.

En halunnut rasittaa itseäni muutossa yhtään enempää, kuin oli pakko. Halusin mahdollisimman helpon ja stressittömän muuton. Sen sain.

Valittu muuttofirma osoittautui hyväksi valinnaksi. Miia päätyi tilaamaan samaan pakettiin myös asunnon loppusiivouksen ja se oli loistava päätös:

Kuinka paljon voikaan helpottaa niin henkisesti kuin fyysisestikin tämä. Ei ole stressiä siitä, onko siivottu tarpeeksi hyvin ja kroppa kiittää, kun kipujen keskellä ei tarvitse yrittää ylittää voimavarojaan. Ei ole heikkoutta ottaa apua vastaan ja antaa toisten hoitaa sen, mitä itse ei ehkä edes kykene. Uudesta kodista on mahdollista nauttia entistä enemmän, kun voi muuton raskaimman vaiheen antaa osaaviin käsiin.

Kilpailutuspalvelu saa hyvää palautetta

Miia kertoo Muuttomaailman kilpailutuspalvelun käytöstä ja prosessista:

Kilpailutuspalvelu oli ensinnäkin hyvin helppo prosessi käynnistää ja kaikki eteni sujuvasti. Täytin vain tiedot ja se oli siinä. Miten helppoa ja nopeaa kaikki olikaan. Sain välittömästi tarjouksen ja hetken päästä toisen ja sitten niitä satelikin urakalla.

Palvelu auttoi suunnittelemaan miten toimia, missä järjestyksessä kannattaa asioita hoitaa ja loi vähän aikatauluakin pohjalle. Tuli muistutuksia asioista, joiden hoitaminen on tärkeää ja kiitos sen, kaikki tuli hoidettua ajoissa. Palvelu myös muistutteli, että olisi hyvä valita se itselleen sopiva muuttofirma pikkuhiljaa. Kuittaamisen jälkeen tulikin ohjeet miten toimia. Kaiken olisi voinut myös keskeyttää, jos olisikin tullut katumapäälle tai tarve olisi muuttunut syystä tai toisesta. Juurikin se, että kilpailutus ei vaadi sitoutumista mihinkään, oli itselleni yksi ominaisuus, jonka ansiosta kynnys laittaa prosessi käyntiin oli hyvin matala.

Miia suosittele Muuttomaailman palvelua jokaiselle muuttajalle:

Se kaikki kuormitus, mitä muutto aiheuttaa saa vahvimmankin ihmisen väsymään. Kuinka paljon auttaakaan, kun taakkaa saa annettua pois. Jää aikaa elämiselle.Itse toivon, että ei tarvitsisi enää muuttaa, mutta jos näin kuitenkin kävisi, ehdottomasti käyttäisin palveluita uudelleen. Miksi stressata, kun ei tarvitse?

Kilpailuta mukavampi muutto Muuttomaailmassa!