Näin syntyi ennennäkemättömän edullinen muuttovalmis omakotitalomallisto

Jotta voimme menestyä alallamme, meidän täytyy tuntea asiakkaidemme asumiseen ja elämiseen liittyvät tarpeet ja unelmat. Sen eteen teemme hartiavoimin töitä joka päivä. Syksyllä 2020 lanseerattu muuttovalmis Designtalo Ideal -mallisto on yksi tuon työn hedelmistä.

Kun aloimme suunnitella Ideal-mallistoa, istuimme alas ja kokosimme yhteen ajatuksia siitä, miten voisimme palvella entistä paremmin koko asiakaskuntaamme – myös heitä, joilla omakotitalon hankkiminen jää vain haaveilun asteelle. Kävimme läpi prosessimme ja loimme rinnalle toisen, joka on aiempaa tehokkaampi ja suoraviivaisempi – Designtalon korkeasta laadusta tinkimättä.

Designtalo Idealin Plus-malleissa ulkoasu on skandinaavisen moderni – taloissa on pystyverhous ja jyrkkä kattokaltevuus. Vaikka Ideal-kotisi on viimeisen päälle mietitty, voit varustella sitä monilta osin.
Designtalon Ideal-mallistosta löydät kaksitasoiset ratkaisut kaupunkien pienille tonteille. Esimerkkinä kompaktista kaksitasoisesta ratkaisusta toimii Ideal 148 -talomalli.

Tarkasti mietitty kokonaisuus

Täysin muuttovalmiin Ideal-malliston kodit ovat harkittuja kokonaisuuksia, joissa on valmiiksi suunnitellut tilaratkaisut. Toisin sanoen olemme määritelleet valmiiksi joitain Ideal-mallistoon liittyviä ominaisuuksia, jotka pysyvät vakiona. Yksi keskeisistä asioista on, että Ideal-malliston kodeissamme ulkoseinät pysyvät suunnitelluissa mitoissaan. 

Kokenut ja ammattitaitoinen arkkitehtisuunnittelutiimimme on miettinyt toimivat kokonaisuudet täyttämään nykyaikaisen asumisen tarpeet. Jokainen talomalli on syntynyt asiantuntijoidemme yhteistyönä, Designtalon yli 30 vuoden kokemuksella muuttovalmisrakentamisesta.

Ideal-mallistosta kertovalla sivulla pääsee lukemaan tarkemmin, mitkä kaikki muutokset liittyen lisävarusteisiin, ulkoverhoiluun, terasseihin, kuisteihin, vesikatteisiin, ikkunoihin ja oviin ovat mahdollisia. Saat valita mieleisesi sisustusmateriaalit ja varusteet Designtalon laajoista valikoimista ja tehdä monia muitakin muutoksia. Esimerkiksi avaran vaikutelman ystäville lisäämme tarvittaessa vinon sisäkaton olohuone-keittiöön.

Ideal-malliston puolitoistakerroksisissa taloissa alakerta on varattu toiminnalle, yläkerta rauhoittumiselle. Kuvassa Designtalo Ideal 156.
 
Designtalon Ideal-malliston talojen hinnat ovat ennennäkemättömän edulliset. Kuvassa Designtalo Ideal 120.

Suoraviivaisempi prosessi, edullisempi hinta

Teimme siis prosessistamme suoraviivaisemman, mikä tehostaaa asiantuntijoidemme keskimäärin yhteen Designtaloon käyttämää aikaa. Prosessin tehokkuus ulottuu aina Nivalan tehtaalta lähtien useimpien projektin vaiheiden kautta aina Designtalon pystytykseen asiakkaamme tontille saakka. Olemme pitäneet huolen, että korkeat Designtalon laatuvaatimukset eivät jousta missään kohdassa.

Muuttovalmiin Designtalon Ideal-kodin valitseville asiakkaille tämä kaikki näkyy ennennäkemättömän edullisina hintoina. Asiakaskuntamme on ottanut uuden Ideal-malliston suurella innolla vastaan. Asiakkaat ovat halunneet tietää ennennäkemättömän edullisten Ideal-mallien yksityiskohdista, ja kauppaa on syntynyt jopa nopeammin kuin osasimme odottaa. Ideal-mallistossa on tällä hetkellä yksitoista mallia erilaisten ja erikokoisten perheiden tarpeisiin, mutta mallisto kasvaa koko ajan. 

Ideal-malliston syntyminen on upea lisäys laajan ja muunneltavan Nordic-mallistomme rinnalle, joka sekin syntyi laaja-alaisen asiakkaiden tarpeisiin liittyvän tutkimisen tuloksena. Nordic-mallistostamme löydät kolme erilaista tyylisuuntaa: minimalistisen linjakkaan Nordic Modernin, ajattoman ja viihtyisän Nordic Classicin sekä kutsuvan ja luonnonläheisen Nordic Idyllin.

Nordic-malliston tyylisuunnat eroavat toisistaan arkkitehtuurisissa ratkaisuissa, materiaalivalinnoissa ja kodin tunnelmassa.

Designtalo on muuttovalmiiden kotien valmistaja ja alan edelläkävijä yli 30 vuoden kokemuksella. Olemme rakentaneet  jo 7000 omakotitaloa eri puolille Suomea. Olemme osa DEN Groupia, joka tuo yhteen erityisen joukon yrityksiä ja ihmisiä, joilla on yhteinen päämäärä: palvella kokonaisvaltaisesti asumiseen, työskentelyyn ja vapaa-aikaan liittyvissä yksilöllisissä unelmissa. 

Lauri Konttila, Designtalon myynti- ja markkinointipäällikkö