Oulun laajentuva keskusta on kotipaikkana lyömätön – kaikki palvelut, mutta ei hälyä tai karuja asfalttipihoja!

Madetojanaukio III on Oulun Karjasillan suuralueelle, aivan keskustan kupeeseen rakentuvan kerrostalokorttelin kolmas talo. Sijainti, taloyhtiöpalvelut ja esimerkiksi etätöiden huomioiminen tekevät asunnoista 2020-luvun koteja, joissa haluaa muutakin kuin käydä nukkumassa.

Madetojanaukion korttelin jatkoksi nouseva uusi Madetojanaukio III on moneen makuun sopiva uudiskohde aivan keskustan liepeillä Karjasillalla.

Rakennustehon myyntipäällikkö Jukka Poukkulan silmin kohde ja koko kortteli näyttää erittäin kiinnostavalta. Samaa kertovat myös asiakkaiden reaktiot. Madetojanaukio I myytiin paria asuntoa vaille loppuun ennen valmistumista, ja Madetojanaukio II:n myyntitilanne näyttää hyvältä puolisen vuotta ennen ensimmäistä muuttopäivää.

Sijainti lähellä keskustaa, mutta kuitenkin rauhallisessa osassa kaupunkia on asiakaspalautteen mukaan se ykkösjuttu. Yhteydet Madetojanaukio III:sta ovat hyvät joka paikkaan. Niin kauppoja kuin kulttuuritapahtumia on ihan vieressä, vaikka ei ihan ydinkeskustassa ollakaan, Poukkula sanoo.

Elämänlaadun laaturakentamiseen yhdistävän Rakennustehon uusin kohde Oulussa seuraa huikean suosittuja sisartalojaan, ja ennakkovarauksia koteihin tehdään jo.

Tutustu Madetojanaukion mahdollisuuksiin!

Madetojanaukion kodeissa on huomioitu tilankäytössä esimerkiksi mahdollisuus etätyöpisteelle.

Suunniteltu tämän päivän tarpeisiin asiakkaita kuunnellen

Madetojanaukio III:n kodit on suunniteltu asiakkaiden toiveiden mukaan ja 2020-lukulaista elämää silmällä pitäen. Asunnot vastaavat monenlaisiin tarpeisiin, sillä niin saavutettavuus kuin esimerkiksi etätyöt ja sähköautoilu on otettu huomioon – latauspisteellisen parkkipaikan saa halutessaan samalla tontilla sijaitsevasta parkkihallista.

Kaikki kodit sijaitsevat katutason yläpuolella. Parvekkeet on suojattu kadun puolelta puolipeilaavin lasein. Asunnot on viimeistelty laadukkaasti ja elämää kestävästi. Esimerkiksi lattiat ovat helppohoitoista ja laadukasta vinyylilankkua, joka tuntuu ihanan lämpimältä varpaiden alla!

Eikä haittaa, että koti on ulkoakin silmänilo. Arkkitehtuuritoimisto ARKDESIGN Juha Paldanius Oy:n suunnittelema Madetojanaukion kokonaisuus on tyylikästä kaupunkirakentamista.

Madetojanaukion viihtyisä kansipiha on asukkaiden yhteinen olohuone.

Kannen päälle tuleva piha-alue on yksi normirakentamisesta edukseen poikkeava asia. Kaikkien rakennusten yhteinen piha avautuu auringon suuntaan. Se tulee pihasaunoineen olemaan varmasti asukkaille kiva ja nautittava, kuvailee kohteen pääsuunnittelija arkkitehti Juha Paldanius.

Viihtyisä kansipiha onkin asukkaiden yhteinen olohuone, joka pihasaunan lisäksi laajentaa kotikokin reviiriä komeaan kesäkeittiöön ja helpottaa kehosi ja mielesi huoltamista omalla ulkokuntosalilla.

Sijainti Leevi Madetojan kadulla konserttisalien naapurissa on antanut inspiraation suunnitteluun.

Korttelin rakennuksissa voi nähdä musiikillista muotokieltä, sanoo projektiarkkitehti ja rakennussuunnittelija Asko Leinonen.

Esimerkiksi ensimmäisen kerroksen kapeat ikkunat symboloivat pianon koskettimia, ja parvekkeiden väripilarit tuovat kokonaisuuteen nuottiviivaston kaltaista eloisuutta. Rytmityksellä on pyritty välttämään monotonisuutta ja tasaisuutta.

Katsasta kaikki vapaana olevat Madetojanaukion kodit

Madetojanaukion asunnot on viimeistelty laadukkaasti, tyylikkäästi ja elämää kestävästi.

Karjasillalla ollaan vähän paremmassa keskustassa

Karjasilta sijaitsee keskustan liepeillä mutta omassa rauhassaan, ja alueen idyllisyys on arvossaan.

Karjasillan keskustanpuoleinen osa on oiva koti palveluita arvostavalle, lähellä kun ovat niin Joutsensilta kuin Limingantulli. Keskustan ravintolat ja erikoisliikkeet, puhumattakaan Oulun musiikkikeskuksesta kulttuurin kehtona, ovat mieluisia naapureita. Penkkiurheilijan paratiisi ja sporttihenkisen superalue Raksilakin on kivenheiton päässä.

Koti Karjasillalla tarkoittaa myös helppoa liikkumista. Mäntybaanaa ja muita pyöräteitä pitkin hurautat keskustaan tai kauemmaskin. Kotiisi kulkeminen on toki helppoa myös autolla, mistä pitää huolen samalla tontilla sijaitseva tilava parkkihalli, vinkkaa myyntipäällikkö Jukka Poukkula.

Ota haltuun Madetojanaukio Karjasillan kupeessa

Karjasillan idyllisyys on arvossaan. Vehreä ympäristö houkuttelee liikkumaan.