Pehmeä beige hurmaa keittiössä – täydellinen vaihtoehto valkoiselle!

Kaupallinen yhteistyö

Valkoinen on varma valinta keittiön sävyksi, mutta vaaleasta väripaletista kannattaa silmäillä myös lämpimän neutraaleja beigen sävyjä – niistä voi löytyä mainio vaihtoehto valkoiselle!  

Keittiömaailman Luonto-värikokoelta on täydentynyt uudella Hiekka-sävyllä, johon inspiraationa on toiminut kesäinen hiekkaranta – sen lämpö ja pehmeys. Tämän rauhallisen ja luonnollisen sävyn avulla keittiöön syntyy kodikas ja hienostunut tunnelma. 

Maanläheinen sävy sopii monenlaiseen tyyliin olipa haussa trendikäs moderni tai vaikka bohotyylinen keittiö, kertoo konseptipäällikkö Nina Eskelinen Keittiömaailmasta.

Neve-keittiö sävyssä Hiekka henkii harmonista tunnelmaa.

Hiekka on kaunis vaalean beigen sävy, joka muuttaa muotoaan valaistusolosuhteiden mukaan ja elää päivän rytmissä. Runsaassa päivänvalossa se taittuu kohti raikasta vaaleanharmaata ja illan tullen sulkee keittiön lämpimään syleilyyn. Voisi sanoa, että täydellinen sävy suomalaisiin olosuhteisiin! 

Eskelinen kehottaa kuitenkin testaamaan väriä paikan päällä, jotta keittiön sävy on juuri sitä mitä on toivottu. 

Siksi suosittelen aina testaamaan värisävyä vielä kotona. Näyttääkö väri toivomaltasi juuri omissa olosuhteissa?

Lue myös: 

10 x värillinen keittiö – vihreä on uusi musta!

Keittiötrendit 2022 – luonnonläheistä harmoniaa ja rohkeaa yksilöllisyyttä

Vaalea beige taipuu monenlaiseen tunnelmaan

Lämmin beige on keittiösävyjen moniottelija, joka muodostaa kauniin kokonaisuuden luonnonmateriaalien kanssa ja jota vasten värit nousevat kauniisti esiin. Hiekka-sävy on saatavilla laajasti Keittiömaailman eri mallistoihin ja sen voi valita vakiomallisiin maalattuihin oviin, sileisiin melamiinioviin tai laminaattioviin. Mahdollisuudet beigen unelmakeittiön suunnittelussa ovat siis lähestulkoon rajattomat!

Väri on saatavilla myös huoltovapaammissa malleissa kuten laminaattiovissa, jotka sopivat paremmin huolettomammille asujille kuin esimerkiksi maalipintaiset ovimallit.

Olisiko sinun valintasi seesteisen sileä ovi vai ilmeikäs peiliovi?

Vaalea beige toimii mainiosti yhteen luonnonmateriaalien, kuten puun ja kiven kanssa.
Beige sävy tuo lämpöä moderniin keittiöön.
Hiekka sointuu kauniisti yhteen värien kanssa.

Lue myös:

Esittelyssä keittiön ovimateriaalit – mikä on sinulle se oikea?

Maksimaalista pehmeyttä – uudet V8-laatikot viimeistelevät kokonaisuuden

Harmoniaa henkivä keittiö on aina kokonaisuus, jonka olennainen osa on se, että keittiö on ystävällinen niin käyttäjälleen kuin ympäristöllekin. Toimiva keittiö, jossa on kiinnitetty huomiota laatuun ja yksityiskohtiin, on myös pitkäikäinen keittiö.

Tyylikkäät ja toimivat säilytysratkaisut ja pehmeästi avautuvat laatikot ovat jokapäiväinen ilo. Tänä talvena Keittiömaailma toi mallistoonsa tyylikkäät Grass V8 -laatikot.

Laatikot on valmistettu täysin kierrätettävistä materiaaleista, niissä ei ole yhtään muovista osaa ja ne näyttävät todella tyylikkäiltä, Eskelinen luettelee.

Uutuuslaatikoiden erikoisuus on myös tilan maksimointi, sillä niissä on vain superohuet kahdeksan millimetrin reunat. Vetimellä varustetuissa laatikoissa on soft close -mekanismi ja vedikkeettömissä push open -mekanismi eli ne avautuvat, kun laatikkoa työnnetään kevyesti eteenpäin.

Kaipaatko omaan keittiöösi luonnonläheistä harmoniaa?

Varaa tästä maksuton suunnitteluaika lähimpään Keittiömaailma-myymälään!