Pentti on käyttänyt ulkopuolista muuttoapua jo useassa muutossa – ”Mutkatonta menoa”

Pitkät muuttomatkat, painavat ja isot muuttokuormat tai mutkattoman muuton tarve - siinä suosituimpia syitä siihen, miksi ulkopuolinen muuttoapu on nykyään niin suosittua.

Muuttoavun voi kilpailuttaa maksuttomasti ja vaivatta – eikä kilpailutus vielä sido mihinkään. Alla Muuttomaailman kilpailutuspalvelun tyytyväinen asiakas kertoo kokemuksistaan.

Lohjalainen Pentti Hoikkala on käyttänyt Muuttomaailman kilpailutuspalvelua jo useita kertoja. Kilpailutuspalvelun lomakkeelle täytetään oman muuton tiedot: Kotien välimatkat, neliömäärät ja summittainen arvio muuttotavaroista. Tämän jälkeen muuttofirmat lähettävät tarjouksia muutosta asiakkaan omaan sähköpostiin.

Muuttomaailman tarjoukset tulevat tosi nopeasti ja niitä on kattavasti. Muutosta riippuen tarjouksia on ollut muistaakseni tusinasta kahteen tusinaan. Tarjousten vastaanottaminen, arviointi ja päätöksen tekeminen ovat johdonmukaisia ja selkeästi esillä, kertoo Hoikkala.

Yhteen vuoteen mahtui kaksi muuttoa

Pentti Hoikkala käytti muuton kilpailutuspalvelua ensimmäisen kerran vuonna 2019 muutossa Lohjalta Savonlinnaan. Vuonna 2020 kilpailutuspalvelu tuli jälleen tutuksi. Tuolloin molemmat kokemukset Muuttomaailmasta, sekä sen avulla ostetusta muuton avusta olivat hyvät.

Vuoteen 2022 Pentti Hoikkalalle mahtui kaksi muuttoa. Molemmissa käytettiin samaa muuttofirmaa erityisesti hyvän palvelun vuoksi:

Tänä vuonna 2022 muutimme Inkoosta Savonlinnaan helmikuun lopussa ja lokakuussa muutimme Savonlinnasta Etelä-Suomeen Lohjalle, jossa omakotitalomme sijaitsee. Tämän vuoden muutoissa käytimme samaa firmaa, vaikkei sen tarjous ollutkaan edullisin. Palvelu ja luotettavuus ratkaisivat.

Suuri muuttokuorma vaati ammattimaisen muuttokaluston

Pentti Hoikkalan muutoissa muuttokuormat ovat olleet suuria. Muutettavien tavaroiden joukkoon on kuulunut esimerkiksi piano (täysikokoinen sähköpiano), mopedi ja raskas nelipyöräinen sähkömopo.

muuttokuorma Vantaalle

Näiden lisäksi muuttokuormaan kuului n. 50 muuttolaatikkoa ja huonekaluja. Ammattilaiskalusto oli tarpeen. Iso kuorma-auto hoiti muuttotavaroiden huolellisen kuljetuksen ja koko muuttokuorma on jokaisella kerralla saatu onnistuneesti perille:

Mitään tavaroistamme ei ole särkynyt noissa kaikissa muutoissa. Toki ne olivat hyvin pakattukin.

Myös palvelun taso ja muuttofirmojen henkilökunta saavat kiitosta:

Firmojen työntekijät ovat olleet asiallisia ja ystävällisiä. Kaikkien muuttofirmojen aikataulut ovat olleet aika tarkkoja. Jos saapumisaika on viipynyt, on siitä soitettu ja ilmoitettu.

Pentti Hoikkala suosittelee Muuttomaailmaa hyvien kokemusten perusteella:

Mutkatonta menoa, hän päättää.

Kilpailuta mukavampi muutto Muuttomaailmassa!