Tällaisilla kuvilla myydään asuntoja – asuntokuvauksen konkari kertoo!

Asuntoilmoituksen kuvilla herätetään ostajien kiinnostus ja parhaassa tapauksessa houkutellaan juuri se oikea ostaja paikalle. Myydessäsi asuntosi itse, muista varmistaa, että kuvat tuovat asuntosi parhaat puolet esiin. Jos valokuvaus ei kuulu omiin vahvuuksiisi, saatavilla on ammattitaitoista apua.

Etuovi.comin kumppani Zentuvo tuntee asuntovalokuvauksen salat.

Kokeneet asuntokuvaukseen erikoistuneet kuvaajamme ottavat asunnostasi juuri ne kuvat, jotka korostavat sen parhaita puolia ja houkuttelevat mahdollisimman paljon potentiaalisia ostajia asuntonäyttöön, Robert Suhonen Zentuvolta kertoo.

Harkitsetko Uudellamaalla sijaitsevan asunnon myyntiä? Tutustu alueelliseen valokuvaustarjoukseen Etuovi.comin yksityisille myyjille!

Hyvät kuvat herättävät ostajan kiinnostuksen

Mistä sitten mielenkiintoinen ja tehokas kuvasarja koostuu? Suhosen mukaan hyvistä kuvista saa käsityksen asunnon tiloista ja ominaisuuksista, mutta myös tunnelmasta.

Tilakuvat antavat yleiskuvan myytävästä asunnosta ja auttavat asunnonetsijää hahmottamaan tilojen mahdollisuudet. Hyvissä myyntikuvissa on tärkeää havainnollistaa tila, tilojen välinen suhde sekä tilan potentiaali, kuitenkin niin, ettei kuvissa sorruta vääristelemään totuutta.

Tilakuvia on hyvä kuitenkin täydentää ja rytmittää detalji- ja tunnelmakuvilla, joilla voidaan korostaa asunnon myynnillisiä erityispiirteitä.

Onko asunnossasi kaunis kakluuni tai ihana erkkeri-ikkuna? Juuri se saattaa saada ostajan ihastumaan asuntoosi ja houkutella hänet asuntonäyttöön. Detaljikuvissa asuntosi yksityiskohdat pääsevät valokeilaan.

Tunnelmakuvien ensisijaisena tarkoituksena on havainnollistaa asunnon tunnelmaa. Ne auttavat kuvittelemaan, minkälaista asunnossa olisi elää ja asua.

Mikä on sopiva määrä kuvia?

Kuvien laadun lisäksi merkitystä on niiden määrällä. Kun kuvia on sopiva määrä, esittelystä tulee houkutteleva, myyvä ja ytimekäs.

Hyvin tavallinen virhe on, että asunnon myynti-ilmoitukseen otetaan mahdollisimman monta kuvaa. Liian pitkä kuvasarja saattaa tuntua puuduttavalta. Mielestäni sanonta ”vähemmän on enemmän” pätee tässäkin.

Suhosen mukaan tavallisesti 15-20 kuvaa riittää asunnon esittelemiseen, jopa silloin kun kyseessä on isompi talo. Pienelle asunnolle voi riittää myös pienempi määrä kuvia. On siis uskallettava tehdä valintoja ja ehkä jättää jotain poiskin.

Muista, että myyntikuvien ensisijainen tarkoitus on saada ostaja ihastumaan asuntoosi ja ottamaan yhteyttä!

Ammattitaitoiset kuvaajat palveluksessasi

Zentuvo on viimeisen kymmenen vuoden aikana ollut auttamassa jo 100 000 suomalaisen asunnon myynnissä. Kokeneet ja ammattitaitoiset kuvaajat auttavat sinua saamaan asunnostasi parhaan mahdollisen kuvamateriaalin asuntosi myynnin tueksi, parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Toimitamme myös ennen kuvauksia kattavan ja helpon ohjeistuksen, jonka avulla voit valmistella asuntosi kuvausvalmiiksi. Hyvin valmisteltu asunto takaa parhaan lopputuloksen!

Harkitsetko asuntosi myymistä? Jätä ilmoitus Etuovi.comiin!

Lue myös:

Näin erotut asuntomarkkinoilla – viisi vinkkiä hyvään myynti-ilmoitukseen