Ulla löysi avun muuttokuorman lastaamiseen ja tavaroiden purkamiseen vaivattomasti Muuttomaailmasta

Ulla Kytölä käytti viimeisimmässä muutossaan Muuttomaailman kilpailutuspalvelua. Lyhyehkön matkan muutossa suurimpana toiveena oli kivuton muutto, jossa ulkopuolinen firma hoitaisi muuttokuorman pakkaamisen, siirron ja purkamisen. Muuttajan toive toteutui, kun hän luotti ensimmäistä kertaa Muuttomaailman apuun.

muutto

Ulla Kytölä muutti Vihdin Nummelasta Hyvinkäälle kesäkuussa 2022. 50 kilometrin muuttomatkalle oli apu tarpeen – muuttotavarat olisi hankala siirtää yksin. Muuttotavaroiden pakkaaminen hoituisi kyllä, mutta koko kuorma olisi raskasta siirtää itse.

Eläkkeelle jäämisen myötä Ulla halusi päästä asumaan lähemmäksi lapsiaan. Kun se oikea uusi koti löytyi, hän etsi netistä muuttoapua.

Muuttomaailman kilpailutuspalvelun löysin, kun halusin ulkopuolisen firman suorittamaan muuttoni kivuttomasti.

Muuttamisen palvelut on mahdollista kilpailuttaa

Muuttamisen eri osa-alueet pakkaamisineen, tavaran siirtoineen ja loppusiivouksineen on mahdollista kilpailuttaa. Kaikkien muuttojen ja muuttajien ollessa erilaisia, kilpailutuspalvelu tarjoaa kaikille omaan muuttoon sopivan avun. Kilpailutuspalvelun erilaiset, ympäri Suomen sijaitsevat muuttofirmat ovat valmiina tarjoamaan apua jokaiselle muuttajalle.

Ulla kilpailutti muutossaan tavaroiden lastaamiseen autoon ja niiden kantamisen uuteen kotiin. Miten Muuttomaailma toimi tuoreen asiakkaan mielestä?

En ollut käyttänyt Muuttomaailman palvelua ennen, vaikka olen muuttanut viisi kertaa aikaisemminkin. Kilpailutin lähinnä hinnan suhteutettuna palveluun. Kilpailutuspalvelu toimi juuri niin kuin olin toivonutkin ja sain sieltä tarpeellisen määrän hyviä tarjouksia suoraan sähköpostiin, joista valitsin itselleni parhaan.

Muuttomaailman kilpailutuspalvelun käyttäjä saa muuttonsa tueksi omaan sähköpostiin ladattavan Suomen kattavimman Muuttajan muistilistan.

Muuttajan haaste: kerrostalon 4. kerros, ei hissiä.

Uusi koti Hyvinkäällä sijaitsi kerrostalon neljännessä kerroksessa, jonne ei päässyt hissillä. Tämä tarkoitti väistämätöntä muuttoavun hankintaa. Muuttoapu hoiti muuton Ullan mukaan erinomaisesti ja nopeasti.

Kaikki oli pakattuna ja valmiina. Valitsemastani muuttofirmasta paikalle tuli kolme kantajaa, jotka kantoivat kaiken uuteen kotiini ilman minkäänlaista ongelmaa.

Olen erittäin tyytyväinen firmaan, jonka saamieni tarjousten joukosta valitsin. Erinomaista ja ammattitaitoista työtä heiltä.

muuttolaatikot

Tyytyväinen muuttaja suosittelee muuttoavun kilpailutusta

Muuttomaailman avulla on kilpailutettu Ullan muutto mukaan lukien jo yli 100 000 muuttoa.

Ulla on tyytyväinen Muuttomaailman palveluun. Hän ajattelee käyttävänsä kilpailutusta myös jatkossa:

Mikäli muutan uudelleen, käytän ehdottomasti Muuttomaailman palveluja. Voin suositella Muuttomaailmaa kaikille muuttajille.