Viikon helmi: hurmaava hirsitalo pellon laidalla

Tämä hiristalokaunotar on ollut yksi Etuovi.comin katsotuimmista kohteista viikolla yhdeksän 🏡❤ Ihastuttaako se sinuakin?

Tämä Tammisaaressa, keskellä kaunista peltomaisemaa seisova hirsitalokaunotar on ollut yksi Etuovi.comin katsotuimmista kohteista viikolla yhdeksän. Mutta arvaisitko ensinäkemältä, että kyseessä ei olekaan kovin vanha talo? Tässä talossa historia ja nykypäivä lyövät kauniisti kättä.

Hurmaava hirsitalo on valmistunut vuonna 2012, mutta sen hirret ovat peräisin 1800-luvun lopulta ja ne siirrettiin nykyiselle paikalle Pohjanmaalta. Talon muistuttaakin muotokieleltään ja pohjaratkaisultaan perinteiseen kaksifooninkista pohjalaistaloa.

Tämän kodin asukkaat saavat samassa paketissa vanhan talon tunnelman ja uuden talon mukavuudet ja helppouden. Lämmitysmuotona toimii energiatehokas maalämpö ja lisälämpöä tuovat varaava takka ja kaakeliuuni.

Kuva: Etuovi.com / Kiinteistömaailma Raseborg | Adream Raseborg Hem Oy

Sisällä ajan patinoimat hirret on jätetty näkyviin, mikä luo kotiin aivan ainutlaatuisen tunnelman. Vaaleaksi sävytetyt kattopaneelit raikastavat ilmettä mukavasti.

Yläkerrasta kaksi kolmasosaa on asuinkäytössä, mutta loputkin on mahdollista eristää ja ottaa käyttöön. Nykyisellään yläkerrasta löytyy kolme makuuhuonetta ja tilava aula.

Kuva: Etuovi.com / Kiinteistömaailma Raseborg | Adream Raseborg Hem Oy

Täällä pääsee toteuttamaan todellista maalaisidylliä, sillä taloa ympäröivät kauniit pelto- ja metsämaisemat. Maisemien ihailun lisäksi ajan saa kulumaan vaikkapa puutarhahommissa ja lapsillekin on runsaasti tilaa temmeltää. Takapihalla on valmiina suuri terassi ja pihapiirissä useita piharakennuksia, muun muassa kanala!

Kuva: Etuovi.com / Kiinteistömaailma Raseborg | Adream Raseborg Hem Oy

Ihastuitko sinäkin tähän kodikkaaseen hirsitaloon? Tutustu kohteeseen tarkemmin!