3 x uniikki loft-asunto – näyttäviä tiloja ja rouheita pintamateriaaleja

Loft-asunnolla tarkoitetaan kotia, joka on rakennettu esimerkiksi vanhaan tehdasrakennukseen jättäen näkyville tehdasmaisia elementtejä kuten tiiliseiniä ja ilmastointiputkia. Joskus loftit ovat myös uusia, raakavalmiiksi rakennettuja asuntoja, jotka asukas on päässyt viimeistelemään mieleisekseen. Loft-asunnolle tyypillistä on avoin pohjaratkaisu sekä korkeat huoneet. Tähän juttuun kokosimme kolme upeaa, Etuovi.comissa myynnissä olevaa loft-asuntoa. Kurkista koteihin ja katso, kolahtaako niiden tyyli sinuunkin!

Loft-fiilistä kolmessa kerroksessa Kruunuvuorenrannassa

Kuva: Etuovi.com / Kiinteistömaailma Helsinki Oulunkylä-Käpylä | Oulunkylän Asunnot Oy

Vuonna 2019 Helsingin Kruunuvuorenrannan uudelle, merelliselle asuinalueelle valmistunut kerrostalo kätkee sisäänsä persoonallisen loft-asunnon, jonka reilut sata neliötä jakautuvat kolmeen kerrokseen. Uniikin tunnelman synnyttävät vaikuttavat puitteet, laadukkaat pintamateriaalit sekä kerroksellinen ja värikäs sisustus. Kodin valttikortteihin kuuluu myös yhteisöllinen taloyhtiö ja sen upeat yhteistilat, kuten kattoterassi, kuntosali ja puuverstas.

Tutustu kohteeseen tarkemmin! 

Loft-unelma omalla pihalla Töölön sydämessä

Kuva: Etuovi.com / Prime House Oy LKV
Kuva: Etuovi.com / Prime House Oy LKV

Tämä upea loft-koti ihastuttaa valoisuudellaan, avaralla pohjaratkaisullaan ja näyttävällä ruutuikkunarivistöllään. Tämä on myös kaupunkiasunnoksi harvinainen herkku, sillä pakettiin kuuluu oma terassi ja piha. Taivallahden kasarmialueella sijaitsevalla komealla rakennuksella on historia kaartin soittokunnan salina, mutta vuonna 2017 se sai uuden elämän, kun kiinteistö saneerattiin asuinkäyttöön. Yhteensä 23 loft-henkistä asuntoa saivat modernin ja laadukkaan ilmeen, mutta niissä haluttiin säilyttää ripaus rakennuksen vanhaa henkeä.

Tutustu kohteeseen tarkemmin! 

Kodiksi muutettu vanha navettarakennus Vantaalla

Kuva: Etuovi.com / RE/MAX Diili | Asuntodiili LKV Oy
Kuva: Etuovi.com / RE/MAX Diili | Asuntodiili LKV Oy

Maalaismiljööstä Vantaan Keimolasta löytyy aivan ainutlaatuinen loft-koti, joka on rakennettu vanhaan navettarakennukseen. Valtavassa remonttihankkeessa on kunnioitettu rakennuksen alkuperäistä luonnetta säilyttämällä sen jykeviä seinärakenteita ja kattoparruja. Modernia ilmettä talolle antavat olohuoneen isot ikkunat, joista avautuu näkymä kohti kaunista peltomaisemaa.

Tutustu kohteeseen tarkemmin! 

Jos inspiroiduit näistä uniikeista kodeista, katso myös muut Etuovi.comissa  myynnissä olevat loft-asunnot!

Lue myös: Raakavalmis loft-asunto – asukas osti vain seinät, rakensi itse kodiksi