Uusi kotisi odottaa sinua modernissa kaupunkikylässä – Keravan Kivisillan tontit ja asunnot varataan nyt!

Haaveiletko oman kodin rakentamisesta tai uniikkiin taloprojektiin hyppäämisestä täysin uudella asuinalueella? Arvostatko vehreää asuinympäristöä, jossa yhteisöllisyys kukoistaa?

Unelma on nyt helppo toteuttaa Keravan Kivisillassa, idyllisessä kulttuurimaisemassa. Alueelta on kauniit näkymät sekä Keravan kartanon pihamiljööseen että Keravanjoen alaville peltomaille. Kaikki Keravan kaupungin palvelut ja juna-asema ovat vain runsaan kilometrin päässä, ja matka esimerkiksi Helsinkiin taittuu parissakymmenessä minuutissa.

Kivisillan alueella järjestetään kesällä 2024 Uuden ajan rakentamisen festivaali – URF. Rakentamiseen tai oman kodin kohoamisen seuraamiseen voi päästä kiinni vikkelästikin, sillä Kivisillan rakennustyöt aloitetaan tänä keväänä. Uniikkia alueessa on myös se, että kohteissa keskitytään ekologiseen rakentamiseen sekä energiatehokkaisiin asumisratkaisuihin.

Tutustu koteihin

Unohda rakennuskumppaneiden ja arkkitehtien haravointi tai tonttien etsiminen. Kivisillan alueella on mahdollista päästä helposti ja nopeasti osaksi rakennusprojektia.

Pääset rakentamaan uutta kotia tonttivarauksen tehneen talotehtaan kumppanina. Saat käyttöösi valmiit upeat suunnitelmat ja halutessasi pääset vaikuttamaan esimerkiksi asuintilojen ratkaisuihin niin tyylin kuin materiaalien osalta.

Alueelle rakennetaan lisäksi pari- ja rivitaloasuntoja, joista osa on ennakkomarkkinoinnissa jo nyt.

Spolia Design Oy:n uniikki omakotitalo

Taite on Spolia Design Oy:n ja NRT-Arkkitehtien suunnittelema pientalokohde, jossa toteutuvat materiaalien kiertotalous ja ekologinen asuminen.

Korkealaatuinen arkkitehtuuri ja viimeistelty käsityöjälki luovat kohteeseen aistikkaan ja uniikin tunnelman. Uudelleenkäytetttyjen rakennusosien käyttö on merkittävä valinta puhtaamman tulevaisuuden puolesta.

Taite on nyt ennakkomarkkinoinnissa. Tutustu kohteeseen tarkemmin Etuovi.comissa!

Taite -kohteen suunnittelun lähtökohtana on materiaalien ja rakenteiden huollettavuus, pitkäikäisyys, kierrätettävyys ja uudelleenkäyttö.

eKodin moderni puutalo

eKodin valoisassa ja tyylikkäässä puutalossa on kolme huonetta, keittiö ja sauna. Korkeat ikkunat ja selkeä huonejärjestely antavat tiloihin valoa ja avaruutta. Modernista keittiöstä on ja olohuoneesta on kulku suoraan terassille. Vaatehuone ja talon päädyssä sijaitseva autokatos tuovat helppoutta arkeen ja mukavuutta asumiseen.

Tutustu ennakkomarkkinoinnissa olevaan kohteeseen Etuovi.comissa

eKoti rakentaa terveitä, ekologisia ja kauniita koteja, jotka kestävät sukupolvelta toiselle.

Puukodin energiatehokkaat pientalot, rivitalot ja luhtitalot

Asunto Oy Keravan Kartanon Torppa koostuu kahdesta paritaloasunnosta, seitsemästä rivitaloasunnosta ja sekä kahdestatoista luhtitalosta. Asuntojen koot vaihtelevat kompakteista yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. Toimimalla nopeasti uusi asukas voi vaikuttaa myös asunnon materiaali- ja värivalintoihin.

Kaikissa asunnoissa on lattialämmitys ja terassi. Pintamateriaalit ovat laadukkaita ja aikaa kestäviä. Useissa yhtiön asunnoissa on myös oma sauna ja lämmin varasto. Jokaisella asunnolla on myös omat lämpimät pyöräilypaikat ja pyöränhuoltopiste.

Tutustu asuntoihin Puukodin sivuilla tai Etuovi.comissa.

Puukodin moderneissa asunnoissa yhdistyvät ekologisuus ja energiatehokkuus. Nämä kaupunkikodit lämmitetään ekologisella maalämmöllä ja asunnot ovat parhaassa A-energialuokassa.

Jos kiinnostuit kodeista, kysy niistä lisää lähettämällä sähköpostia kivisilta@kerava.fi tai soittamalla 040 318 2963.

Talovaihtoehdot täydentyvät kevään aikana. 

Tutustu ajankohtaisiin talokohteisiin ja luo kotisi Kivisiltaan!

Tutustu vapaisiin tontteihin – luvassa etuja rakentajille

Kivisillan alue on houkutteleva paikka rakentajille, sillä siellä on tarjolla useita eri kokoisia tontteja, jotka sopivat moniin tarpeisiin. Alueella on vapaana niin omakotitalo-, erillispientalo-, kuin kerrostalotontteja, jotka mahdollistavat juuri oman unelmakodin toteuttamisen. Alueen tontit ovat lisäksi erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltuja.

Esimerkiksi omakotitalotontit ovat kooltaan noin 400–600 neliömetriä,ja niille voi rakentaa yksi- tai kaksikerroksisen talon.

Lue lisää Kivisillan tonteista ja hae omaa tonttia jo tänään!

Alueen rakentajille on tarjolla lisäksi loistavia etuja. Esimerkiksi Keravan kaupunki tarjoaa rakentajaperheelle tontista 3000 euron edun.

Hae mukaan nyt!

Kivisillan alueen tontit ja asunnot ovat haluttuja, ja niitä on saatavilla rajoitetusti. Jos löysit perheellesi sopivan kodin, kannattaa tilaisuuteen tarttua nopeasti. Tonttien ja kotien haku käy helposti Keravan kaupungin verkkosivuilla. Jos kiinnostuit, ota heti yhteyttä lähettämällä sähköpostia kivisilta@kerava.fi tai soittamalla 040 318 2963!

Seuraa kotien ja tonttien tilannetta sekä tapahtuman kehittymistä Keravan kaupungin sivuilla!

FAKTA:

Uuden ajan rakentamisen festivaali – URF 2024

  • Uusi asumisen ja rakentamisen tapahtuma Keravalla.
  • Tapahtuma järjestetään kesällä 2024 Keravan kartanon ympäristössä Kivisillan alueella.
  • Tapahtumassa luodaan visiota tulevaisuuden kestävästä rakentamisesta, asumisesta ja elämäntavasta.
  • Nyt varattavissa olevat kodit ja tonteille kohoavat kohteet ovat osa tapahtumaa.
  • Festivaaleilla voi tutustua ekologiseen puurakentamiseen sekä älykkäisiin energiaratkaisuihin, pujahtaa vehreisiin omakotipihoihin ja osallistua kestävään rakentamiseen ja elämäntapaan liittyviin työpajoihin.
  • Festivaalin tarkka ajankohta, ohjelma ja yhteistyökumppanit julkaistaan myöhemmin tänä keväänä.
  • Yksi Kerava 100 -juhlavuoden päätapahtumista.
  • Lue lisää URF 2024 -tapahtumasta!
Kivisiltaan rakentuu uuden ajan kylä, jossa yhdistyvät maaseudun ja kaupungin parhaat puolet, vanhojen aikojen viisaus ja uudet, älykkäät ratkaisut.