Remonttikohteet ennen ja jälkeen – katso kuvat ja inspiroidu!

Kaupallinen yhteistyö

Urakkamaailman kautta toteutetaan joka kuukausi satoja eri remontteja ympäri Suomen, aina pienistä asennustöistä suuriin uudisrakennuskohteisiin. Kokosimme tähän juttuun kiinnostavien remonttien ennen ja jälkeen kuvia kylpyhuoneremonttien, keittiöremonttien ja ulkoremonttien osalta.

Kylpyhuoneremontit ennen ja jälkeen

Kohde 1

Tässä kohteessa laitettiin uusiksi koko kylppärin ilme. Vanhanaikaiset rusehtavat laatat vaihdettiin uusiin ja säilytystilaa lisättiin asentamalla lavuaarin yhteyteen tyylikäs kaappi. Uudeksi värimaailmaksi valikoitui aikaa kestävä ja tyylikäs mustavalkoinen väriyhdistelmä.

Remontin toteutunut hinta materiaaleineen: 2 382 €

Kohde 2

kylpyhuone ennen ja jälkeen remontin

Omakotitalon kylpyhuone koki huomattavan muodonmuutoksen kun kaikki sen pinnat uusittiin. Seinään valittiin huomattavasti isompi laatta, mikä helpottaa tilan puhtaanapitoa. Myös vessanpönttö vaihtui uuteen. Kohteessa uusittiin lisäksi saunan laudoitus sekä tehtiin poistoviemäri pyykinpesukoneelle.

Remontin toteutunut hinta materiaaleineen: 17 800 €

Kohde 3

ennen ja jälkeen kuvat kylpyhuoneremontista

Kapeasta wc- ja suihkutilasta haluttiin remontin myötä luoda toimivampi ja modernimpi kokonaisuus. Lattiaan ja seiniin valittiin tarkoituksella toisistaan hyvin erilaisia laattavaihtoehtoja, sekä käytettiin uskaliaasti niin tummia kuin vaaleitakin sävyjä. Tumma turkoosin sävy, joka valikoitui kylpyhuoneen perimmäiseen seinään, on tällä hetkellä suosittu väri erityisesti kylpyhuoneiden sisustuksessa.

Kylpyhuoneeseen saatiin lisää valoa valaistun peilin avulla. Tunnelmallisuutta tilaan tuovat uudet huonekasvit. Kylpyhuoneen kasveja valittaessa on tärkeää ottaa selvää siitä, mitkä kasvit viihtyvät tilassa johon ei tulvi valoa ja jossa ilmankosteus voi vaihdella äkistikin.

Remontin toteutunut hinta materiaaleineen: 8 430 €

Tutustu lisää kylpyhuoneremonttien ennen ja jälkeen kuviin, sekä hintaesimerkkeihin täältä

Keittiöremontit ennen ja jälkeen

Kohde 1

keittiöremontti ennen ja jälkeen remontin

Pieni ja epäkäytännöllinen keittiö koki valtavan muodonmuutoksen kun seinä keittiön ja olohuoneen välillä avattiin, sekä kaikki pinnat uusittiin. Vanha ja liukas laattalattia vaihtui raikkaaseen laminaattiin, jonka värimaailma toistuu myös keittiön alakaapeissa. Uusi, isompi lavuaari korkeine hanoineen helpottaa tiskaamista ja trendikäs mattamusta toimii hyvin vastapainona tilan muuten vaalealle värimaailmalle.

Remontin toteutunut hinta materiaaleineen: 15 000 €

Kohde 2

keittiöremontti

Tämän kerrostaloasunnon pinnat laitettiin kertaheitolla uusiksi. Lopputuloksena oli freesimpi, tilavampi ja toimivampi keittiö. Keittiön kruunaa uusi ruokailupöytä, jonka ympärillä kelpaa kestitä isompiakin illallisia.

Remontin toteutunut hinta materiaaleineen: 4 100 €

Lisää toteutuneiden keittiöremonttien hintoja löydät täältä. 

Ulkoremontit ennen ja jälkeen

Kohde 1

terassiremontti ennen ja jälkeen

Rivitaloasunnon yhteyteen haluttiin uusi terassi. Terassin alle asennettiin tukeva laatta-alue, joka estää terassin vajoamisen sekä lisää pihan viihtyisyyttä. Lopputuloksena on tila, jossa on mukava grillailla ja oleskella kesäkuukausina.

Remontin toteutunut hinta materiaaleineen: 6 000 €

Kohde 2

terassin muodonmuutos

Vanha terassi sai uuden ilmeen kun terassia laajennettiin ja vanhat laudat uusittiin. Vaaleammat, luonnollisen väriset laudat tuovat tilan tähän päivään.

Remontin toteutunut hinta materiaaleineen: 4 900 €

Kohde 3

Kattoremontti ennen ja jälkeen

Ehjä, mutta kulunut katto kaipasi pesua ja pinnoitusta. Lopputuloksena on lähes uuden veroinen katto, joka parantaa koko talon yleisilmettä. Katon pinta-ala oli yhteensä 284,77 m2.

Remontin toteutunut hinta materiaaleineen: 3 550 €

Kohde 4

talon ulkomaalaus ennen ja jälkeen

Omakotitalon julkisivu maalattiin ja valkoinen talo muuttui harmaaksi. Aiemmin tummat ikkunanpielet maalattiin valkoiseksi, joka tekee talon yleisilmeestä huomattavasti freesimmän.

Remontin toteutunut hinta materiaaleineen: 4 500 €

Lisää toteutuneita ulkoremontteja löydät täältä:

Terassit

Ulkomaalaus

Kattoremontit

Löydä paras tekijä remontillesi Urakkamaailmasta!