Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Monipuoliset ratkaisut asuntokaupan ammattilaisille
Näy alueesi asunnonvaihtajille ja menesty yrityksesi tarpeisiin sopivilla työkaluilla
Tutustu ratkaisuihimme
Onnistumisen avaimet
Aina ajankohtaista tietoa, tuoreita tutkimuksia,
tulevia tapahtumia ja paljon muuta
Tutustu sisältöihin
Previous
Next

Asumisen mediat

Näy siellä, missä asiakkaasi viettävät aikaansa

kahva2

Etuovi.com ja Vuokraovi.com -palveluissa
vierailee 1 015 000 eri kävijää viikossa

FIAM reach vkot 1–4 2023

EO uusi logo

Tavoita asunnon ostajat, myyjät, paremmasta elämästä haaveilevat ja ideoiden hakijat

Etuovi.com on Suomen suurin, käytetyin ja tunnetuin asumisen
kohderyhmämedia.
Tutustu kohdeilmoittelun näkyvyyspaketteihimme sekä tehokkaisiin verkko-, mobiili- ja sisältömarkkinoinnin tuotteisiimme. Etuovi.comista löytyy ratkaisu asumisen ammattilaisen eri tarpeisiin – mietitään yhdessä paras tapa tavoittaa asumisesta kiinnostuneet.

VO uusi logo

Tavoita asunnon vuokraamisesta
kiinnostuneet

Vuokraovi.com on Suomen kattavin vuokra-asumisen markkinapaikka, jonka käyttö on jatkuvassa kasvussa. Palvelua käytetään aktiivisesti vuoden ympäri. Vuokraovi.com tarjoaa monipuoliset kohdeilmoittelun näkyvyyspaketit ja verkko-, mobiili- ja sisältömarkkinoinnin ratkaisut erilaisiin yritysasiakkaiden tarpeisiin.

Tavoita remontoivat suomalaiset ja rakennusalan ammattilaiset
yhdestä palvelusta

Urakkamaailma on suomalainen rakennusalan kohtaamispaikka, joka yhdistää remonttia kaipaavat kodit, taloyhtiöt ja muut työmaat parhaisiin ja luotettaviin urakoitsijoihin koko Suomen alueella. Suomen suurimmasta remonttialan markkinapaikasta tavoitat remontoivat kuluttajat, taloyhtiöpäättäjät, rakennusalan yritykset ja isännöitsijät. Urakkamaailman tarjoamien ratkaisujen avulla näyt juuri silloin kun yrityksesi tarjoamia palveluja etsitään – katso millainen näkyvyys sopisi yrityksellesi parhaiten!

Asuntokaupan järjestelmät

Monipuoliset työkalut vaativiinkin tarpeisiin. Valitse kattavasta valikoimastamme yrityksesi tarpeita parhaiten palveleva paketti.

Suomen suosituin työkalu
asuntokaupan ammattilaisille

Satojen välitysliikkeiden käyttämä KIVI tarjoaa kattavimmat digitaalisen asuntokaupan työkalut asiakashankinnasta kaupantekoon. Sitä käyttää yli 3000 välittäjää päivittäin, ja yhä useampi yritys valitsee sen avaintyökalukseen.

Markkinoiden kattavin palvelukokonaisuus kiinteistönvälittäjille

Uusi, yhteistyössä asiakkaiden kanssa kehitetty OviPro lisää helppoutta, huolettomuutta ja työn iloa asuntokaupan kaikkiin vaiheisiin. KIVIn asiakkaat siirtyvät OviProhon vaiheittain.
kahva2

Ole rohkeasti yhteydessä. Suunnitellaan yrityksellesi sopivat ratkaisut yhdessä.

DIAS_nega
Digitaalisen kiinteistö- ja huoneistokaupan palvelut

Tee kiinteistö- ja huoneistokaupat joustavasti digitaalisesti, ajasta ja paikasta riippumatta. Saat kaikki digitaaliseen kaupankäyntiin vaadittavat palvelut yhdeltä palveluntarjoajalta, joka tehostaa ja suoraviivaistaa työtäsi. DIASin palvelut ovat hyödynnettävissä KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmässä, ja tulevaisuudessa myös suoraan OviPro-palvelun kautta.

alma property insights
Tarvittavat tiedot toimeksiantokohteesta
Tietopalveluista saat kaikki kiinteistönvälittäjän selonottovelvollisuuden vaatimat taustatiedot kätevästi yhdestä palvelusta. Raportit haettavissa suoraan myös KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmän kautta, sekä tulevaisuudessa OviPro-palvelun kautta.

Asuntopuntari: Parhaat arviot myytävistä ja vuokrattavista asunnoista

Asuntopuntari antaa luotettavat hinta-arviot niin myytävistä kuin vuokrattavista asunnoista. Sitä on helppo käyttää kaikilla päätelaitteilla, sillä se ohjaa käyttäjää täydentämään kaikki tarvittavat tiedot ja tuottaa nopeasti tarkkoja arvioita. Tulevaisuudessa Asuntopuntarin hyödyntäminen onnistuu myös suoraan OviPro-palvelun kautta.

Aluepuntari: Monipuolista tietoa, arvioita ja ennustuksia asuinalueista 

Aluepuntari tunnistaa tuottoisimmat alueet ja mahdollistaa asuinalueiden tarkastelun tuomalla yhteen kaiken tarvittavan datan sekä merkittävimmät trendit alueen arvioinnin tueksi kolmella eri tarkastelutasolla: kaupunki, postinumeroalue ja kaupunginosa.

Seuraathan meitä jo?

Se kannattaa, sillä julkaisemme viikottain ajankohtaisia asioita, tilastotietoja sekä vinkkejä niin Instagramissa, Facebookissa kuin LinkedInissä. Klikkaa logoja ja nähdään somessa!