Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Etuovi.com Välittäjän valinta
Laadukkaiden toimeksiantoliidien hankintaan
Tutustu

Välittäjän valinta -palvelussa näytetään vain niitä kiinteistönvälittäjiä, jotka ilmoittautuvat henkilökohtaisesti mukaan, ja ovat valmiita vastaanottamaan yhteydenottoja aktiivisilta Etuovi.comiin rekisteröityneiltä asunnon myyjiltä.

Kiinteistönvälittäjän kokemus, ammattitaito ja palvelukyky edellä

Näy haluamallasi alueella Etuovi.comin rekisteröityneille käyttäjille, joille asunnon myynti on ajankohtaista mahdollisimman pian tai max. 4 kk kuluessa.

kahva2

Välittäjän valinta -palvelun hinta kiinteistönvälittäjille
50 € / liidi + alv. Ei muita kuluja!

Liidit laskutetaan toimiston kuukausittaisen Etuovi.com-laskun yhteydessä.

Miten Välittäjän valinta -palvelu toimii?

Tulossa: saat myös arvokasta asiakaspalautetta ja suositteluita asunnon myyjiltä

Etuovi.com auttaa kiinteistönvälittäjää jatkossa myös arvokkaan asiakaspalautteen keräämisessä. Välittäjän valinta -palvelua käyttänyttä asunnon myyjää pyydetään antamaan palautetta kiinteistönvälittäjille, jotka vähintäänkin tapasi asuntonsa myyntiä koskien. 

Asiakaspalautetta kerätään ensin välittäjän valintavaiheesta sekä myöhemmin myös asunnon myynnin aikana. Saat arvokasta palautetta asunnon myyjiltä omasta toiminnastasi, välittäjän valintaperusteista ja palvelukokemuksesta sekä hankit itsellesi suositteluita asiakkailtasi.

Asunnon myyjät kertoivat kyselytutkimuksessamme muiden asiakkaiden arvioiden ja suosittelujen olevan tärkeimpiä perusteita kiinteistönvälittäjän valinnassa (Etuovi.com kysely kiinteistönvälittäjän valinnasta 10/2020). 

Miksi Etuovi.com Välittäjän valinta -palvelu?

Ilmoittautuminen Välittäjän valinta -palveluun

Ilmoittautuminen ja välittäjätietojen muokkaus tapahtuu OviPron kautta kohdasta ”Omat tiedot”. Täytä lomakkeen tiedot huolellisesti. Palvelu on avattu toimintaan jo usealle maakunnalle ja uusia alueita avautuu maakunnittain mukaan heti, kun tarpeeksi monta välittäjää samalta alueelta on ilmoittautunut palveluun. Ilmoittaudu siis pian ja varmista alueesi näkyvyys palvelussa!

Toimi näin:

Usein kysytyt kysymykset

Mukaan voivat ilmoittautua kaikki kiinteistönvälittäjät seuraavin edellytyksin:

– Yrityksellä on voimassa oleva sopimus kohteiden näkyvyydestä Etuovi.comissa, joko Perusnäkyvyys tai Brändinäkyvyys -paketilla. Kertanäkyvyys tai listanäkyvyys -asiakkaat eivät voi ilmoittautua mukaan Välittäjän valinta -palveluun.

– Myynti-ilmoituksissa tulee näkyä välittäjän omat henkilökohtaiset yhteystiedot, jotta palvelussa voidaan käyttää välittäjäkohtaista ilmoitushistoriadataa. 

Välittäjän valinta -palvelun ilmoittautumislomake löytyy OviPron Omat tiedot -välilehdeltäJos sinulla ei vielä ole tunnuksia OviProhon, ole yhteydessä toimistosi pääkäyttäjään – hän voi luoda sinulle tunnukset.

Varmista, että yhteystietosi ovat ajan tasalla samalla, kun ilmoittaudut mukaan.

Huomaathan, että myynti-ilmoituksissa tulee näkyvä välittäjän omat henkilökohtaiset yhteystiedot, jotta palvelussa voidaan käyttää välittäjäkohtaista ilmoitushistoriadataa.

Niillä alueilla, joilla Välittäjän valinta -palvelu on jo avattu Etuovi.comissa, välittäjätietosi aktivoidaan suosittelupalveluun vuorokauden kuluessa ilmoittautumisestasi.

Avaamme Välittäjän valinta -palvelun uusilla alueilla sitä mukaa kun mukana on tarpeeksi monta kiinteistönvälittäjää. Jos alueesi ei ole näkyvillä palvelussa, odotamme lisää kiinteistönvälittäjien ilmoittautumisia, jotta palvelussa on tarpeeksi välittäjiä mukana. Ilmoitamme erikseen kun Välittäjän valinta -palvelu on avattu alueellasi asunnon myyjien käyttöön.

Tietojen muokkaus onnistuu OviPron Omat tiedot -välilehdeltä. Varmista tietojen muokkauksen yhteydessä, että myös haluamasi titteli ja kuva ovat oikein. Tehdyt muokkaukset tulevat näkyviin palveluun vuorokauden kuluessa.

Jos sinulla ei ole tunnuksia OviProhon, voit pyytää toimistosi pääkäyttäjää luomaan sinulle tunnukset. Jos Välittäjän valinnan tietoja ei löydy omien tietojesi alta OviProssa, älä ilmoittaudu uudelleen, vaan ole yhteydessä asiakastukeemme: asiakastuki@etuovi.com tai puhelimitse 010 633 8200 (arkisin klo 10-16).

Kyllä! Voit rajata haluamasi alueen postinumeron, kaupungin, kunnan tai maakunnan tarkkuudella OviPron Omat tiedot -välilehdeltä.

Mainitse Välittäjän valinta -palveluun ilmoittautumisen yhteydessä kaikki ne sähköpostiosoitteet, joita olet käyttänyt Etuovi.comin myynti-ilmoituksissa viimeisten 24 kk aikana. Pääset lisäämään kaikki sähköpostiosoitteesi OviPron Omat tiedot -välilehdeltä.-> Välittäjän valinta -> Sähköpostiosoitteet. 

Esitä selkeästi omat vahvuutesi sekä kokemuksesi alasta ja tuo rohkeasti esille omaa persoonaasi. Mieti myös mitä aluetta tai alueita haluat palvella ja rajaa alue postinumeron, kaupungin, kunnan tai maakunnan tarkkuudella. 

Laskutus on liidikohtainen. Jokaisesta sinulle lähetetystä liidistä laskutetaan 50 € / liidi (+alv) toimistosi kuukausilaskutuksen yhteydessä.

Voit säätää näkyvyytesi tilan Välittäjän valinta -palvelussa Etuovi.com Sopimusasiakaspalvelun kautta pois päältä ja taas takaisin päälle, kun olet valmis vastaanottamaan liidejä.