Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Kokeile 3D-virtuaalikuvausta

Nyt rahanarvoisilla eduilla

Etuovi.com tiedote – vk 29 heinäkuu 2020

Sisältö pähkinänkuoressa: 

Erotu 3D-virtuaalikuvilla

Kurkkaa yltä miltä Matterportin virtuaalikierros näyttää

Myynti-ilmoitus kertoo parhaimmillaan oleellisimmat ja tärkeimmät tiedot niin asunnon kunnosta kuin sen parhaimmista myyntivalteistakin. Samalla se toimii myös käyntikorttina tarjoamillesi palveluille ja työsi laadulle. 

Muistatko vielä miten myynti-ilmoitusta palvelussamme katsotaan? Kuvat nousivat tutkimuksessamme esiin useammin kuin kerran, joten niihin kannattaa panostaa. Oletko esimerkiksi harkinnut 3D-virtuaalikuvausta myyntikohteistasi? Etuovi.com ja Matterport ovat aloittaneet pilottiyhteistyön, jonka aikana asiakkaillamme on mahdollisuus hyötyä kattavista eduista ja erottautua laadukkailla ja ammattimaisilla 3D-virtuaalikuvilla:

Matterport kartoittaa kysyntää myös muilla alueilla ja laajentaa sen mukaisesti toimintaansa mahdollisesti myös muihin kaupunkeihin. Olethan meihin yhteydessä jos olisit kiinnostunut Matterportin tarjoamasta 3D-virtuaalikuvauspalvelusta omalla paikkakunnallasi. Voit laittaa kiinnostuksestasi viestiä osoitteeseen etuovi@etuovi.com.

Tutustu Matterportin tarjoamiin palveluihin tarkemmin ja hyödynnä etusi.

Poimintoja Markkinatilastoista

Kesän helteet tai sateet eivät ole hiljentäneet Etuovi.comia. Asunnonetsijät ovat nimittäin pysyneet aktiivisina ja esimerkiksi yhteydenottoja lähetettiin viime viikolla huikeasti enemmän kuin vastaavaan aikaan viime vuonna.

Kaipaatko kattavaa tietoa asuntomarkkinoiden kehityksestä Suomessa? Pääset katsomaan tilastoja myös kaupunkikohtaisesti palvelumme Asuntomarkkinat-osiosta.

Vinkki: vielä ehdit hyödyntää Etuovi.comin asiakkaiden kesäkampanjaa! Näyttöjä lisätään mainoskampanjoihin 16.8.2020 asti. Etuovi.comissa käy nyt kuhina – varmista syksyn toimeksiannot kesän kampanjalla.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin