ASUMISEN MEDIATIEDOT

Lähtölaukaus uuteen vuoteen

Aloita vuosi tehokkaasti ja hyödynnä tammikuun alennus:
Nousu Plus -lisänäkyvyyspaketti -30 % rajoitetun ajan

Etuovi.com tiedote – vk2 tammikuu 2021

Sisältö pähkinänkuoressa: 

Hyödynnä tammikuun alennus

Aloita uusi vuosi tehokkaasti ja hyödynnä Nousu Plus -lisänäkyvyyspakettia nyt alennushintaan 48,30 € + alv / kerta (norm. hinta 69 € + alv / kerta). Suosittelemme Nousu Plus -pakettia erityisesti kohteille, jotka ovat olleet jo pidempään myynnissä ja kaipaavat uutta lähtöä uuteen vuoteen.

Nousu Plus nostaa kohteesi takaisin hakutuloslistan alkuun ja tavoittaa Etuovi.comin uniikin yleisön myös Facebookista ja Instagramista. 

Tällä tehopaketilla tavoitat ostajat kolmesta eri mediasta! -30 % alennus on voimassa 14. – 24.1.2021 ja koskee kaikkia uusia Nousu Plus ostoja kyseisenä aikana.

LähdeNousu Plus lisänäkyvyyspaketin ostot, 2 883  kplkävijätilastot mediaani 

Vinkki! Nousu Plus -lisänäkyvyyspaketti toimii usein parhaiten silloin, kun kohteen tietoja on päivitetty ennen lisänäkyvyyden ostoa. Päivitä esimerkiksi kohteen kuvia ja tuo myytävän asunnon ilmettä esiin talvisissa maisemissa. Varmista myös, että hinta on edelleen ajankohtainen ja lisää seuraavat esittelyajat myyntikohteelle. 

Kun päivitetyt tiedot ovat näkyvillä palvelussamme, voit antaa kohteellesi uuden lähdön uuteen vuoteen Nousu Plus -lisänäkyvyyspaketin avulla. 

Laajenna palvelutarjontaasi ostotoimeksiannoilla

Tammikuun ensimmäiset päivät ovat näyttäneet, että asunnonetsijät ovat edelleen liikkeellä, mutta vielä ei näy helpotusta kovan kysynnän ja tarjonnan epäsuhdalle. Tämä näkyy mm. vk 1 uusien vahtien 85 % kasvussa viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna. Vahdit tulevat tarpeeseen tilanteessa, jossa tarjolla olevista asunnoista ei hakuhetkellä löydy sopivaa vaihtoehtoa.

Ostotoimeksianto sopii vallitsevaan tilanteeseen erinomaisen hyvin – ostaja saa arvokasta ja ammattimaista apua juuri tietynlaisen uuden kodin etsintään ja myyjän on helppo rohkaistua oman asuntonsa myyntiin, kun ostaja on jo valmiina.

Tuoreimman kävijätutkimuksemme mukaan asunnon myyntiä suunnittelevista 64 % ja asunnon ostamista suunnittelevista 49 % kokee ostoilmoitukset kiinnostavaksi konseptiksi. 

Onko yrityksesi jo ottanut ostotoimeksiannot osaksi  palveluntarjontaa? Varmista, että ostotoimeksiantosi löytyvät myös palvelumme Ostetaan-osiosta ja markkinoi ostotoimeksiantopalveluasi aktiivisesti asunnonetsijöille. 

Myyjämme auttavat onnistuneen mainoskampanjan suunnittelussa mielellään.

Poimintoja Markkinatilastoista

Lue tärkeimpien mittareidemme tuoreet muutokset joulukuun Markkinapulssista.

Sivu kattaa uusimmat tiedot Suomen kattavimman markkinapaikkamme asuntomarkkinoiden kehityksestä.

Alueellista tietoa löydät palvelumme Asuntomarkkinat-sivuilta. 

Näillä tiedoilla vakuutat toimeksiantajasi!

Pikakatsaus: Joulukuu 2020 vs. 2019

Lähde: käyttäjät; Google Analytics joulukuu 2020 vs. 2019, muut; Etuovi.com joulukuu 2020 vs. 2019.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin