Ostoilmoitukset Etuovi.comissa

Ostoilmoituksella voit löytää unelmiesi kodin, vaikka se ei olisikaan vielä myynnissä. Kun perinteisessä asuntokaupassa myyjä etsii asunnolleen ostajaa, ostoilmoituksen jättänyt ostaja taas etsii toiveitaan vastaavaa kotia suoraan mahdollisilta myyjiltä.

Etuovi.com eri päätelaitteilla

Löydä unelmiesi koti

Ostoilmoituksessa voit kuvailla tarkkaan kaikki toiveesi aina asunnon sijainnista ja ominaisuuksista lähialueiden palveluihin tai vaikka pinta-materiaalien yksityiskohtiin.

Miten ostoilmoitukset toimivat?

Etuovi.comissa julkaistut asunnon ostoilmoitukset perustuvat ostotoimeksiantoon, jonka ostaja on tehnyt kiinteistönvälittäjän kanssa. Myyjän näkökulmasta etuna on kaupan helppous: myyjä voi löytää ostajan suoraan, ilman että asunto on julkisessa myynnissä. Myyjälle ei synny kaupasta mitään kuluja, vaan ostotoimeksiantoon liittyvän välityspalkkion maksaa ostaja. Etuovi.comissa julkaistut ostoilmoitukset ovat aina ajantasaisia, sillä vanhat ilmoitukset poistuvat automaattisesti ostotoimeksiannon voimassaolon päättyessä.

Voiko yksityishenkilö jättää ostoilmoituksen Etuovi.comiin?

Ostoilmoitusten julkaiseminen Etuovi.comissa on tällä hetkellä mahdollista vain kiinteistönvälittäjille. Ota siis yhteyttä sopivaan kiinteistönvälittäjään alueellasi, kerro toiveesi ja kiinteistönvälittäjä julkaisee ostotoimeksiannon pohjalta ostoilmoituksen Etuovi.comissa.

Tulossa

  • Ensimmäisessä vaiheessa löydät Etuovi.comista asuntojen ostoilmoitukset. Jatkossa tuomme palveluun myös loma-asuntojen, maa- ja metsätilojen, tonttien ja muiden kohteiden ostoilmoitukset.