View of Kaarina

Asuinalueena Kaarina

Onko haaveissasi asunto alueelta Kaarina? Tutustu alueeseen

Kaarina on n. 32 000 asukkaan merellinen kaupunki Varsinais-Suomessa, Turun kaakkoispuolella. Kaupunki sijaitsee Helsingistä Turkuun vievän 1-tien varrella ja rajoittuu etelässä Kuusistonsalmeen. Kaarinasta on Turkuun noin 10 kilometrin matka, joten kaikki suuren kaupungin palvelut ja työpaikat ovat helposti tavoitettavissa. Kaupungin keskusta sijaitsee Ylikylässä.

Kaarinan asuinalueet

Myytävät asunnot Kaarinassa kattavat kaikenlaiset kodit pienistä kerrostaloasunnoista suuriin omakotitaloihin. Väliin mahtuu paljon perheasuntoja kerrostaloissa, rivitaloasuntoja ja erikokoisia omakotitaloja.

Millaista on asua Kaarinassa?

Kaarina tarjoaa erinomaista asumismukavuutta ja kattavat palvelut. Se onkin valittu mm. Suomen luovimmaksi kunnaksi, Suomen halutuimmaksi asuinpaikaksi, yritysilmapiiriltään Suomen parhaaksi sekä palvelultaan Suomen parhaaksi. Merellisen pikkukaupungin tunnelma yhdistettynä lähellä sijaitsevan suurkaupungin tarjontaan on houkutteleva ja toimiva kokonaisuus, kun haluat asua väljästi, mutta olla silti palveluiden äärellä.

Lue lisääkeyboard_arrow_down

Asuntojen hinnat alueella Kaarina

euro_symbolNeliöhinta
2682 €/m²
scheduleMarkkinointiaika
49 vrk

Pyydä asuntolainatarjous

Oletko ostamassa asuntoa ja tarvitset asuntolainaa tai haluatko kilpailuttaa nykyisen asuntolainasi? Etuovi.comin lainalaskurilla saat kätevästi samalla kertaa lainatarjouksen usealta pankilta.