View of Nokia

Asuinalueena Nokia

Onko haaveissasi asunto alueelta Nokia? Tutustu alueeseen

Nokia on kaupunki, joka sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa ja siellä asuu noin 33 000 ihmistä. Nokian pinta-ala on 347,75 km², josta vajaa 60 km² on vesistöjä. Nokian suuria vesistöjä ovat Pyhäjärvi, Nokianvirta ja Kulovesi, joiden ansiosta Nokialla riittää kauniita järvimaisemia. Nokialla on myös useita naapurikuntia, joita ovat Tampere, sekä Pirkkala, Sastamala, Hämeenkyrö, Vesilahti ja Ylöjärvi. Nokian keskustasta Tampereen keskustaan on noin 15 kilometrin matka ja Helsinkiin noin 190 kilometrin matka.

Nokian asuinalueet

Nokialla sijaitsevista asunnoista suurin osa on kerrostaloasuntoja, mutta paikkakunnalta löytyy paljon myös rivitaloasuntoja ja omakotitaloja. Suurin osa Nokian asunnoista on omistusasuntoja, mutta kaupungissa on tarjolla vaihtoehtoja myös vuokra-asumiseen. Nokian keskustan ympärillä on useita eri asuinalueita, kuten Haavisto ja Myllyhaka, sekä pienempiä kyliä, kuten Kulovesi ja Siuro.

Millaista on asua Nokialla?

Nokia tunnetaan teollisuuskaupunkina, josta ovat kotoisin tietoliikenneyhtiö Nokia ja vaatemerkki Nanso. Nokialla toimii myös Nokian Renkaat -konserni, joka on kaupungin suurimpia työnantajia. Monet kotimaan matkailijat tuntevat varmasti myös Nokialla sijaitsevan kylpylähotelli Edenin ja kevyen musiikin ystäville suunnatun Tapsan tahdit -musiikkitapahtuman. Nokialta löytyy lisäksi jokapäiväisiä palveluja, kuten toimivat juna- ja bussiyhteydet, useita ruokakauppoja, ravintoloita, päiväkoteja, oppilaitoksia alakoulusta lukioon ja ammattikouluun, jäähalli ja urheilukenttiä sekä terveysasema.

Lue lisääkeyboard_arrow_down

Asuntojen hinnat alueella Nokia

euro_symbolNeliöhinta
2458 €/m²
scheduleMarkkinointiaika
63 vrk

Pyydä asuntolainatarjous

Oletko ostamassa asuntoa ja tarvitset asuntolainaa tai haluatko kilpailuttaa nykyisen asuntolainasi? Etuovi.comin lainalaskurilla saat kätevästi samalla kertaa lainatarjouksen usealta pankilta.