View of Sastamala

Asuinalueena Sastamala

Onko haaveissasi asunto alueelta Sastamala? Tutustu alueeseen

Sastamala on noin 25 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, Tampereen ja Huittisten välimaastossa. Sastamalan kaupunki syntyi vuonna 2009, kun Vammala, Mouhijärvi ja Äetsä yhdistyivät. Sastamala sijaitsee Kokemäenjoen vesistön äärellä. Kaupungin keskusta sijaitsee Liekoveden ja Rautaveden jakavalla niemellä. Uusi Ranta-Kukkurin alue rakennetaan järven rantaan lähelle kaupungin keskustaa.

Sastamalan asuinalueet

Myytävät asunnot Sastamalassa muodostavat laajan kirjon pikkukaupunkimaisista kerrostaloasunnoista maaseudulla sijaitseviin maatiloihin. Tarjolla on runsaasti kerrostalo- ja rivitaloasuntoja sekä monen eri kokoisia ja hintaisia omakotitaloja niin taajamassa kuin maaseudullakin. Tarjolla on usein myös järvenrantatontille rakennettuja tai järvinäköalalla varustettuja asuntoja ja taloja.

Millaista on asua Sastamalassa?

Sastamala on viihtyisä, pikkukaupunkimainen ja maaseutumainen asuinympäristö, joka tarjoaa kauniita järvimaisemia, hyvät liikenneyhteydet ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Pinta-alaltaan Pirkanmaan suurimmasta kunnasta on myös hyvät yhteydet suurempiin keskuksiin. Tampere sijaitsee noin 50 kilometrin päässä, Poriin on matkaa reilut 70 km ja Helsinkiinkin vain noin 200 kilometriä. Pirkkalan lentokenttä noin 50 kilometrin päässä tarjoaa yhteyksiä ympäri maailmaa.

Lue lisääkeyboard_arrow_down

Asuntojen hinnat alueella Sastamala

euro_symbolNeliöhinta
1183 €/m²
scheduleMarkkinointiaika
114 vrk

Pyydä asuntolainatarjous

Oletko ostamassa asuntoa ja tarvitset asuntolainaa tai haluatko kilpailuttaa nykyisen asuntolainasi? Etuovi.comin lainalaskurilla saat kätevästi samalla kertaa lainatarjouksen usealta pankilta.