View of Tikkurila, Vantaa

Asuinalueena Tikkurila, Vantaa

Onko haaveissasi asunto alueelta Tikkurila, Vantaa? Tutustu alueeseen

Vantaan Tikkurila sijaitsee Hiekkaharjun, Viertolan ja Kuninkaalan kupeessa pääjunaradan varrella noin 16 km Helsingistä pohjoiseen. Uuden kehäradan myötä Tikkurilasta on erinomaiset kulkuyhteydet koko pääkaupunkiseudulle.

Tikkurila asuinalueena

Tikkurila on edelleen kehittyvä ja kasvava alue, joka tarjoaa puitteet jokaiseen elämäntilanteeseen. Tikkurila on edelleen väljästi rakennettu, mutta kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Tikkurilan myytävissä olevista asunnoista suurin osa on kerrostaloja.

Millaista on asua Tikkurilassa Vantaalla?

Vantaan sisäiset poikittaisyhteydet ovat parantuneet ja junayhteydet ovat korvanneet bussilinjoja. Liikenneyhteyksien ja palveluiden lisäksi Tikkurila tarjoaa myös hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Tikkurilan alueelta löytyy muun muassa urheilukeskus uima- ja jäähalleineen. Keravanjoen rannasta nauttivat kesäisin piknikväki ja muut luonnon ystävät. Tikkurilan Tiedekeskus Heureka kerää vuosittain merkittävän määrän vierailijoita.

Lue lisääkeyboard_arrow_down

Katso myös koko Vantaa asuinalueena

Asuntojen hinnat alueella Tikkurila, Vantaa

euro_symbolNeliöhinta
5461 €/m² arrow_upward
Vantaa: 3 886 €/m²
scheduleMarkkinointiaika
39 vrk arrow_downward
Vantaa: 51 vrk

Asuminen ja asukkaat alueella Tikkurila, Vantaa

Postinumeroalueella 01300, johon Tikkurila kuuluu, yleisin asumistyyppi on kerrostalo ja asuntojen keskikoko on 65.3 m².

77 % kerrostaloasuntoja23 % pientaloasuntoja
52 % omistusasujia48 % vuokra-asujia

Tiedot perustuvat postinumeroon 01300. Tietolähde: Etuovi.com ja Tilastokeskus. (Postinumeroalueittainen avoin tieto, Tilastokeskus. Aineisto on ladattu Tilastokeskuksen rajapintapalvelusta 5.4.2018 lisenssillä CC BY 4.0)

/static/da90cdda5be3873789268e1b8f80567b.jpg
peopleTalouksien keskikoko
1.9
child_friendlyLapsiperheitä
18 %
personKeski-ikä
41 v