View of Ylöjärvi

Asuinalueena Ylöjärvi

Onko haaveissasi asunto alueelta Ylöjärvi? Tutustu alueeseen

Ylöjärven kaupunki sijaitsee Pirkanmaalla ja sen naapurikaupunkeja ovat Tampere, Nokia ja Hämeenkyrö. Ylöjärvi on hyvä asuinpaikka rauhaa kaipaavalle.

Ylöjärven asuinalueet

Ylöjärvellä on lukuisia kyliä ja asuinalueita, jotka sopivat lapsiperheiden lisäksi myös eläkeläisille ja yksin asuville tai pariskunnille. Ylöjärveltä löytyy kerrostaloja, paritaloja, omakotitaloja ja rivitaloja. Saatavilla on myös paljon vuokra-asuntoja. Ylöjärvi on perustettu 1869 joten monet alueella sijaitsevat talot ovat vanhoja, mutta myös uudempia taloja löytyy.

Millaista on asua Ylöjärvellä?

Ylöjärvellä on hyvät peruskoulut ja lukio. Ylöjärven uimahalli, jäähalli, urheilukentät ja kaunis luonto mahdollistavat vapaa-ajan urheilun. Talvella on mahdollista päästä hiihtämään ja luistelemaan. Yksi monista nähtävyyksistä on Ylöjärven museo. Ylöjärven alueella on noin 33 000 asukasta, joiden keskimääräinen ikä on suhteellisen nuori, koska Ylöjärvellä asuu eniten lapsiperheitä. Helsinkiin ajaa autolla Ylöjärveltä noin kaksi tuntia.

Lue lisääkeyboard_arrow_down

Asuntojen hinnat alueella Ylöjärvi

euro_symbolNeliöhinta
2054 €/m²
scheduleMarkkinointiaika
49 vrk

Pyydä asuntolainatarjous

Oletko ostamassa asuntoa ja tarvitset asuntolainaa tai haluatko kilpailuttaa nykyisen asuntolainasi? Etuovi.comin lainalaskurilla saat kätevästi samalla kertaa lainatarjouksen usealta pankilta.