Asunto Oy Espoon Alpha, Niittyportti 17

02200, Espoo (Niittykumpu)

Asunto Oy Espoon Alpha (3136061-5)

Rakennustyyppi
Useita
Rakennettu
Ei tiedossa
Kerrokset
1
Huoneistot
Ei tiedossa
Lämmönlähde
Ei tiedossa
Tontin omistus
Oma
Hissi
On
Energialuokka
B2018

Asuinrakennukset, 2 kpl

Ei luokiteltu
RakennettuEi tiedossa
Kerrokset1
HuoneistotEi tiedossa
HissiEi tiedossa
Asuinrakennus
RakennettuEi tiedossa
KerroksetEi tiedossa
HuoneistotEi tiedossa
HissiEi tiedossa

Muut tiedot

Lämmitys
Ei kiinteää lämmityslaitetta
Kattomateriaali
Tiili
Autopaikat
Parkkipaikkoja: Autopaikka on ostettavissa erillisillä osakkeilla suoraan rakennuttajalta hintaan 17 000 €/kpl. Mikäli autopaikalle asennetaan sähköauton tai hybridiauton latauslaitteisto, vastaa osakas sähkönkulutuksesta paikkakohtaisen mittauksen perusteella, kun paikalle on asennettu rakennusvaiheessa tai sen jälkeen vastaavat mittauslaitteet. Hallitus voi määrätä ennakkona perittävän korvauksen kulutetusta sähköstä arvioitujen kustannusten perusteella.

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
1h+kt+ransk.parveke
23,5 m²
214 000 €
2h+kt
44 m²
286 000 €
3h + kt
54,5 m²
313 000 €
3h+kt
54,5 m²
344 000 €
3h+kt
54,5 m²
313 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.