Asunto Oy Hämeenlinnan Metsämansikka, Metsäkukantie 25

13500, Hämeenlinna (Hirsimäki)

Asunto Oy Hämeenlinnan Metsämansikka (1766625-5)

Rakennustyyppi
Rivitalo
Rakennettu
2002
Kerrokset
2
Huoneistot
4
Lämmönlähde
Sähkö
Tontin omistus
Vuokra
Hissi
Ei
Energialuokka
E2018

Muut tiedot

Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Autopaikat
Autopistokepaikkoja: 4 Autokatospaikkoja: 4
Muut rakennukset
1

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Myynnissä olevat kohteet, 0 kpl

Taloyhtiössä ei ole asuntoja myynnissä.

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
5h+k+s+psh+khh+vh+erill.wc+terassi
98 m²
187 000 €
3h, avok, khh/psh, s, erill. wc, vh, terassi
84,8 m²
148 000 €
3h,k,s,khh,vh, erillinen wc
84,8 m²
152 000 €
5h+k+s+psh+khh/wc+vh+erill.wc
119,2 m²
194 000 €
4-5h, k, s, ph/wc, khh, wc, vh
119,2 m²
207 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.