Asunto-Oy Rengon Muurila, Keskuskuja 4

14300, Hämeenlinna

Asunto-Oy Rengon Muurila (0152246-8)

Rakennustyyppi
Kerrostalo
Rakennettu
1969
Kerrokset
3
Huoneistot
22
Lämmönlähde
Maalämpö
Tontin omistus
Oma
Hissi
Ei
Energialuokka
A2013

Muut tiedot

Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Autopaikat
Autotalleja tai hallipaikkoja 4 kpl, sähköpistokepaikkoja 12 kpl

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
add
2h+keittokomero+kph+vh+parveke
44 m²
49 000 €
add
3 h, keittiö, vh, kph, parveke
73 m²
74 000 €
add
2h+kk
44 m²
49 500 €
add
3 h, keittiö, vh, kph, parveke
73 m²
76 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.