Etuovi.com Kärki
Sponsoroitu · Lue lisää
Haluatko kohteesi tähän?

Myytävät asunnot Munkkisaari, Helsinki: 7 kpl

Hakuehdot: Munkkisaari, Helsinki

Myytävät asunnot Munkkisaari, Helsinki: 7 kpl

Hakuehdot: Munkkisaari, Helsinki

Asunto Eirasta?

Tältä sivulta löydät myytävät asunnot Eirassa. Rauhallinen Eira sijaitsee Helsingin eteläisessä osassa. Alueen historia on hyvin edelleen havaittavissa ja lisäksi Eirasta löytyy luontoa sitä kaipaaville.

Myytävät asunnot Eirassa

Asuntotarjonta Eirassa on hieman erilainen kuin muissa Helsingin kaupunginosissa. Alueen arkkitehtuuri on kaunista ja suuri osa rakennuksista edustaa jugend-tyyliä. Eiran rakennuskanta koostuu suurimmaksi osaksi 1900-luvun alussa rakennetuista kolmikerroksisista kerrostaloista. Rauhallisessa Eirassa asukkaat pääsevät nauttimaan niin meren kuin luonnonkin läheisyydestä.

Uusi koti Eirasta?

Eirasta löytyy eri asumismahdollisuuksien lisäksi myös muutakin. Alueen arvokkuuden voi huomata alueella sijaitsevista useista eri valtioiden suurlähetystöistä. Lisäksi alueen upeuteen vaikuttavat vanha kaunis rakennustyyli, sekä meren läheisyys ja Eiran puisto, jossa saa varmasti vierähtämään tovin jos toisenkin. Eirasta on hyvät kulkuyhteydet muualle Helsinkiin, mutta ostokset ja muut asiat saa helposti hoidettua myös lähialueilla sijaitsevissa kaupoissa.

Kiinnostaako asuminen Eirassa? Katso myynnissä olevat kohteet ja tutustu tarkemmin asuinalueeseen sekä asuntomarkkinoihin.

Lue lisää
Tutustu alueeseen