View of Hernesaari, Helsinki

Asuinalueena Hernesaari, Helsinki

Onko haaveissasi asunto alueelta Hernesaari, Helsinki? Tutustu alueeseen

Hernesaari, entiseltä nimeltään Munkkisaari, sijaitsee Helsingin eteläosassa Länsisataman kaupunginosassa. Rakenteilla olevan alueen on tarkoituksena valmistua vuonna 2030. Aikaisemmin Hernesaari on toiminut muun muassa telakkateollisuuden alueena, mutta tulevaisuudessa alueesta tulee usean kaupunkilaisen koti.

Hernesaari asuinalueena

Hernesaaren rakennuskanta tulee koostumaan kerrostaloista. Alueelle on tarkoituksena rakentaa eri korkuisia kerrostaloja siten, että matalimmat ovat lähellä rantaa. Tämä mahdollistaa merinäköalan mahdollisimman moneen asuntoon. Asuntoja Hernesaareen tulee useita eri kokoisia. Hernesaareen rakentuvissa asunnoissa on kuitenkin varmaa se, että kaikki asunnot tulevat olemaan esteettömiä.

Millaista on asua Hernesaaressa?

Valmistuessaan Hernesaaresta muovautuu upea uusi kaupunkimainen asuinalue, jossa on suuri puisto ja rantapromenadi. Alueelle tulee useita kahviloita ja liikkeitä, jotka tulevat palvelemaan myös Hernesaaren satamassa pysähtyvää risteilykansaa. Hernesaaressa asukkaiden autopaikat sijoitetaan pihakannen alle, joten pihoihin jää enemmän tilaa viheralueille ja esimerkiksi lasten leikkeihin. Alueelle on myös kaavailtu päiväkotia ja ala-asteen ensimmäisiä luokkia, mutta suunnitelmat elävät jatkuvasti. Lisäksi Hernesaareen on suunnitteilla liikuntahalli, jossa on mahdollisuuksia harrastaa useita eri lajeja.

Lue lisääkeyboard_arrow_down

Katso myös koko Helsinki asuinalueena

Asuntojen hinnat alueella Hernesaari, Helsinki

euro_symbolNeliöhinta
8278 €/m² arrow_upward
Helsinki: 5 948 €/m²
scheduleMarkkinointiaika
3 vrk arrow_downward
Helsinki: 28 vrk

Asuminen ja asukkaat alueella Hernesaari, Helsinki

Postinumeroalueella 00150, johon Hernesaari kuuluu, yleisin asumistyyppi on kerrostalo ja asuntojen keskikoko on 55.5 m².

100 % kerrostaloasuntoja0 % pientaloasuntoja
51 % omistusasujia49 % vuokra-asujia

Tiedot perustuvat postinumeroon 00150. Tietolähde: Etuovi.com ja Tilastokeskus. (Postinumeroalueittainen avoin tieto, Tilastokeskus. Aineisto on ladattu Tilastokeskuksen rajapintapalvelusta 5.4.2018 lisenssillä CC BY 4.0)

/static/da90cdda5be3873789268e1b8f80567b.jpg
peopleTalouksien keskikoko
1.6
child_friendlyLapsiperheitä
12 %
personKeski-ikä
40 v

Pyydä asuntolainatarjous

Oletko ostamassa asuntoa ja tarvitset asuntolainaa tai haluatko kilpailuttaa nykyisen asuntolainasi? Etuovi.comin lainalaskurilla saat kätevästi samalla kertaa lainatarjouksen usealta pankilta.