View of Jätkäsaari, Helsinki

Asuinalueena Jätkäsaari, Helsinki

Onko haaveissasi asunto alueelta Jätkäsaari, Helsinki? Tutustu alueeseen

Jätkäsaari on merellinen kaupunginosa Helsingin lounaiskärjessä. Vierestä löytyy Ruoholahden ja Hernesaaren kaupunginosat.

Jätkäsaari asuinalueena

Entistä satamakäytössä ollutta aluetta rakennetaan kiivaasti ja sen pitäisi valmistua 2030-luvulla. Alueelta on hyvät liikenneyhteydet – keskustaan pääset viidessä minuutissa! Jätkäsaaresta rakentuu moderni ja omaleimainen asuinalue, jossa on paljon mielenkiintoisia asumisen konsepteja. Miltä kuulostaa monikerroksiset puukerrostalot, vehreät viherjulkisivut tai ekologiset energiaomavaraiset talot?

Millaista on asua Jätkäsaaressa Helsingissä?

Ulkoilijoille ja liikkujille Jätkäsaari tarjoaa upeita merimaisemia, yli kilometrin pituisen Hyväntoivonpuiston, liikuntapuiston sekä liikuntapuiston viereen rakennettavan liikunta- ja vapaa-ajankeskus Bunkkerin. Alueen julkiset palvelut mitoitetaan asukasmäärän mukaan. Tavoitteena on, että alueelta ei tarvitse lähteä muualle palveluiden perään.

Lue lisää

Katso myös koko Helsinki asuinalueena

Asuntojen hinnat alueella Jätkäsaari, Helsinki

Neliöhinta
8693 €/m²
Helsinki: 5 951 €/m²
Markkinointiaika
6 vrk
Helsinki: 14 vrk

Asuminen ja asukkaat alueella Jätkäsaari, Helsinki

Postinumeroalueella 00220, johon Jätkäsaari kuuluu, yleisin asumistyyppi on kerrostalo ja asuntojen keskikoko on 55.4 m².

100 % kerrostaloasuntoja0 % pientaloasuntoja
23 % omistusasujia77 % vuokra-asujia

Tiedot perustuvat postinumeroon 00220. Tietolähde: Etuovi.com ja Tilastokeskus. (Postinumeroalueittainen avoin tieto, Tilastokeskus. Aineisto on ladattu Tilastokeskuksen rajapintapalvelusta 29.1.2021 lisenssillä CC BY 4.0)

/static/da90cdda5be3873789268e1b8f80567b.jpg
Talouksien keskikoko
1.9
Lapsiperheitä
20 %
Keski-ikä
33 v

Kiinnostaako asuntojen hintakehitys?

Tilaa sähköpostiisi asuntomarkkinakatsaus alueeltasi.