Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

View of Jätkäsaari, Helsinki

Asuinalueena Jätkäsaari, Helsinki

Onko haaveissasi asunto alueelta Jätkäsaari, Helsinki? Tutustu alueeseen

Jätkäsaari on merellinen kaupunginosa Helsingin lounaiskärjessä. Vierestä löytyy Ruoholahden ja Hernesaaren kaupunginosat.

Jätkäsaari asuinalueena

Entistä satamakäytössä ollutta aluetta rakennetaan kiivaasti ja sen pitäisi valmistua 2030-luvulla. Alueelta on hyvät liikenneyhteydet – keskustaan pääset viidessä minuutissa! Jätkäsaaresta rakentuu moderni ja omaleimainen asuinalue, jossa on paljon mielenkiintoisia asumisen konsepteja. Miltä kuulostaa monikerroksiset puukerrostalot, vehreät viherjulkisivut tai ekologiset energiaomavaraiset talot?

Millaista on asua Jätkäsaaressa Helsingissä?

Ulkoilijoille ja liikkujille Jätkäsaari tarjoaa upeita merimaisemia, yli kilometrin pituisen Hyväntoivonpuiston, liikuntapuiston sekä liikuntapuiston viereen rakennettavan liikunta- ja vapaa-ajankeskus Bunkkerin. Alueen julkiset palvelut mitoitetaan asukasmäärän mukaan. Tavoitteena on, että alueelta ei tarvitse lähteä muualle palveluiden perään.

Lue lisääkeyboard_arrow_down

Katso myös koko Helsinki asuinalueena

Asuntojen hinnat alueella Jätkäsaari, Helsinki

euro_symbolNeliöhinta
6959 €/m² arrow_upward
Helsinki: 5 692 €/m²
scheduleMarkkinointiaika
371 vrk arrow_upward
Helsinki: 34 vrk

Asuminen ja asukkaat alueella Jätkäsaari, Helsinki

Alueen yleisin asumistyyppi on kerrostalo ja asuntojen keskikoko on 56.2 m².

100 % kerrostaloasuntoja0 % pientaloasuntoja
23 % omistusasujia77 % vuokra-asujia

Tiedot perustuvat postinumeroon 00220. Tietolähde: Etuovi.com ja Tilastokeskus. (Postinumeroalueittainen avoin tieto, Tilastokeskus. Aineisto on ladattu Tilastokeskuksen rajapintapalvelusta 5.4.2018 lisenssillä CC BY 4.0)

/static/da90cdda5be3873789268e1b8f80567b.jpg
peopleTalouksien keskikoko
1.9
child_friendlyLapsiperheitä
19 %
personKeski-ikä
32 v